auto do 3500

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cime
    CBC Početnik
    • 13.05.2011
    • 1
    • Beograd

auto do 3500

Pozdrav svima! Hteo bih da kupim prostoran auto, minivolumen do 3500 evra. Do sada sam bio za varijantu motora sa ugrađenim uređajem za gas, ali nakon razgovora sa prijateljem koji ima pasata od 2000 kubika koji troši oko 8 litara dizela u gradu, počeo sam da se dvoumim kad već nije mnogo skuplje od varijante na gas koja troši preko 10 litara u gradu( tako sam čuo). Našao sam par daewoo tacuma, hyundai matrix, renault scenic, ali mi se nekako najviše dopada citroen xsara picasso.
    Kakva su vaša mišljenja o ovim modelima. Takođe, voleo bih da čujem vaše preporuke i savete u vezi dizel ili motora na gas.
    Unapred zahvalan,
    Marko
  • legenda
    CBC Senator XXL
    • 28.03.2009
    • 1345
    • Beograd

Re: auto do 3500

Zavisi koliko km prelazis godisnje...uglavnom su benzinci u boljem stanju i sa manje kilometara...jeftinije je i odrzavanje za benzince...ja bih gledao stila 1.6 5v sa plinom,ili jos bolju varijantu 1.9 jtd

Comment

• IlijaGM
      CBC Senator XXL
      • 02.12.2008
      • 313
      • Gornji Milanovac

jesi li razmishljao o fiat miltipli,mozes dobar primerak da nadjes za 3500evra
      Originally posted by zoranbg
      nemci i nemacki automobili postadose ko Čak Noris... sve su oni..

Comment

• bora bora
        CBC Član
        • 22.08.2010
        • 13

i ja trazim auto u tom cenovnom rangu i srce kaze hyundai coupe a glava kaze astra g

Comment

• hagor
          CBC Senator XXL
          • 05.12.2007
          • 362
          • Krusevac

hoces reci, cale kaze astra G
          BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
          Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god

Comment

• gogi11
            CBC Senator XXL
            • 26.10.2009
            • 790
            • Sever Srbije - Novi Sad

Najproverenija varijanta ti je Opel Zafira ali za pare kojima raspolazes tesko da ces naci neku da valja 2001-2002g. Imao sam jednu 2002 1.8 16v ista kao na avataru @ilijaGM, auto je za svaku pohvalu mada po meni malo zastarelog izgleda pogotovo enterijer. Citroen Pikaso je prava stvar ima ih na stotine po placevima i oglasima za 3500-3700 a 2001 i cak 2002 god. Auto izgleda fenomenalno ima ok opremu a za odrzavanje ...kao i svaki francuz a uz to mnogo i zavisi od one : sta ti zapadne.Sem toga lako se i prodaju u koliko ne budes zadovoljan
            Ujedno to su moja 2 predloga a ovi matriksi takume i ostala egzotika kod mene nema prodju.

Comment

• IlijaGM
              CBC Senator XXL
              • 02.12.2008
              • 313
              • Gornji Milanovac

Zafira je stvarno strasan auto,ali za 3500evra ne moze dobru da nadje,zato mu je i nisam preporucio.Ko hoce dobru zafiru da kupi nema spremi jedno 4500evra.
              Originally posted by zoranbg
              nemci i nemacki automobili postadose ko Čak Noris... sve su oni..

Comment

• bora bora
                CBC Član
                • 22.08.2010
                • 13

Originally posted by hagor
                hoces reci, cale kaze astra G
                more lakse bi odradio styling na astri nego na coupeu...imas aftermarket sve zivo, samo kupis i zasrafis

Comment

Working...
                X