Ortak zeli da kupi za sledecu sezonu jedan cabrio/roadster, ali nikako da se odluci koji bi uzeo. Razmislja se izmedju tri modela Alfa Spider 939 (2.2 JTS), Mercedes SLK 200 r171 ili BMW Z4 (2.2i ili 2.5i). Ja obozavam Alfe, ali nisam siguran da je to najbolja opcija, s' obzirom da je Alfa najteza i sa losijim performansama i FWD je. Auto zeli da uzme cisto zbog uzitka u voznji i zabave.
Meni se licno najvise svidja Alfa, ali je ona i nesto skuplja u odnosu na druga dva modela. SLK 200 bije glas da je "zenski" ili "frizerski" auto. Dok je BMW "muski" ali tu mu ne odgovara platneni krov
Koji bi vi izabrali i koji je najlaksi za odrzavanje? Konkretno me interesuju misljenja za BMW i Mercedes, jer za Alfu znam kako stoji situacija.
Sva misljenja su dobrodosla
Meni se licno najvise svidja Alfa, ali je ona i nesto skuplja u odnosu na druga dva modela. SLK 200 bije glas da je "zenski" ili "frizerski" auto. Dok je BMW "muski" ali tu mu ne odgovara platneni krov

Koji bi vi izabrali i koji je najlaksi za odrzavanje? Konkretno me interesuju misljenja za BMW i Mercedes, jer za Alfu znam kako stoji situacija.
Sva misljenja su dobrodosla

Comment