Honda Accord cl7 VS Audi A4 b6

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • maxx79
    CBC Veteran
    • 21.02.2009
    • 106
    • Pancevo

Honda Accord cl7 VS Audi A4 b6

Pozdrav!

koju bi vi masinu od npr ove dve kupili i zasto?

http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... d_20_vvti/

http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... quattro/#1

honda je hiljadu i kusur eura skuplja,ali i neke 3 godine novija.....slicne imaju kilometraze,oba auto od prvih vlasnika.....i da li verujete da su te kilometraze tacne?....(obzirom da automobili poticu od prvih vlasnika i da su kupljeni u Srbiji...znaci nije ona klasicna glupst sa uvezenim automobilima i vracanjem kilometraze)

da na pomenem da mi je sto se tice auta najbitnija pouzdanost sto se tice mehanike i elektronike,i auto bih zadrzao na duze staze....

Hvala!
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Re: Honda Accord cl7 VS Audi A4 b6

mozda je bolji accord jer vlasnik ocigledno nema pojma sta ima, cim ga je nazvao vvti, a to znaci da je uredno isao u ovl servis i radio sve sta mu kazu, a verovatno su mu pricali svasta
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• dr cosworth
      CBC Senator
      • 07.08.2006
      • 242
      • Beograd
      • Ford Sierra Cosworth

Ovaj Audi je presao min 200000km

Comment

• Stratos
        CBC Senator XXL
        • 10.09.2008
        • 2594
        • Novi Sad

Ja se slažem u potpunosti.
        Ako pogledamo vozačko okruženje obadva auta,biće sve jasnije.
        Honda je mnogo manje korišćen auto nego Audi,u ovom slučaju, i stvarno izgleda kao nova.
        Samo joj felne fale

Comment

• 230
          CBC Senator XXL
          • 02.04.2007
          • 775
          • Semberija

Honda, all the way.
          Bez razmišljanja.
          155+75=230
          VIVA LA VITA!!!

Comment

• -Miki-
            Moderator
            • 09.11.2005
            • 708
            • Valjevo
            • Honda Accord coupe cg4

Originally posted by sri98
            mozda je bolji accord jer vlasnik ocigledno nema pojma sta ima, cim ga je nazvao vvti, a to znaci da je uredno isao u ovl servis i radio sve sta mu kazu, a verovatno su mu pricali svasta
            Moze biti ali jedno je sigurno da je bar nekad otvorio haubu procitao bi i-vtec preko pola motora

Oba modela automobila koja gledas su odlican izbor , izmedju ova 2 primerka accord je daleko bolja kupovina.
            Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• maxx79
              CBC Veteran
              • 21.02.2009
              • 106
              • Pancevo

Originally posted by dr cosworth
              Ovaj Audi je presao min 200000km
              a na osnovu cega si to zakljucio,ako nije tajna?

suvise izlizan volan?......sedista?...........ili jednostavno,takav auto se ne kupuje nov da bi se njime prelazilo 10-15 hiljada km godisnje?

zato sam i postavio na pocetku pitanje oko kilometraze,jer i meni tu deluje nesto sumnjivo ovako samo gledajuci slike....

Comment

• dr cosworth
                CBC Senator
                • 07.08.2006
                • 242
                • Beograd
                • Ford Sierra Cosworth

Sve si sam odgovorio volan je pohaban sedista su izlizana a znam kako audi izgleda sa 100000km ovaj audi je u losijem stanju nego moja vozila koja su na rent a car-u a presla su preko 100000km zato prijateljski savet preskoci ovaj primerak.

Comment

• 230
                  CBC Senator XXL
                  • 02.04.2007
                  • 775
                  • Semberija

Činjenica je da se moraju pogledati uživo, možda su i fotografije malo zastarjele...
                  155+75=230
                  VIVA LA VITA!!!

Comment

• Stratos
                    CBC Senator XXL
                    • 10.09.2008
                    • 2594
                    • Novi Sad

Da,slažem se da se fotografije neretko montiraju ili čak ni nisu originalne. Ono što se na ovima vidi je jasno: ne vide se vlasnici i nihove imovinske karte,ali se vide vidno pohaban vozački prostor Audija za razliku od vozačkog prostora Honde,koji je bez zamerke. Auta od 100kkm izgledaju odlično i bez šminkanja.

Comment

• nidzola1
                      CBC Senator
                      • 26.04.2010
                      • 252
                      • Srbija

I meni se honda vise svidja, lepsa je i mladja

Comment

• WEST 014
                        CBC Senator XXL
                        • 17.08.2010
                        • 862
                        • Valjevo
                        • Audi A4

Po meni je ovaj audi vise zapusten unutra, pise da je kupljen nov ovde i prodaje ga prvi vlasnik, verovatno se lako da proveriti sve ovo. Tako da nemojte olako davati zakljucke preko par slika. Deluje vise kao proricanje.... Pre neki dan videh jednog sa 160 000 na satu, ceo enterijer izvadjen da se pere pred prodaju.

Originally posted by sri98

A mozda ga je vozio samo prvom pun gas jer ne zna da je to lose po motor, mozda je sipao na pumpi dizel umesto benzina, mozda je preletao preko lezecih, mozda je nogu odmarao stalno na kvacilu, mozda je zaboravljao da spusti rucnu, mozda je unistavao menjac, lamelu, mozda je prao vruc auto - unistavao diskove, itd. itd. a onda mu neko rekao da ga otera na dubinsko pranje i poliranje i sada ga prodaje.

Oba automobila detaljno pregledati, pa onda zakljuciti koji je u kakvom stanju. Ovih dana jurim auto da uzmem, gledam na slikama sve bolji od boljeg a kad odem tamo ono ''drugi auto''!!!

Comment

• maxx79
                          CBC Veteran
                          • 21.02.2009
                          • 106
                          • Pancevo

hvala svima na dosadasnjim odgovorima...............mene,inace zanima misljenje ljudi i oko ova dva konkretna primerka,ali i UOPSTE sto se tice ova dva modela dve poznate marke.....

znaci generalno kakvi su ti audiji b6 sa 1.8t motorom(pa cak i audiji sa 2.0i motorom),naspram honde sa poznatim i proverenim V-TEC 2.0 atmosfercem?.....kakve su cene odrzavanja,malog i velikog servisa za jedan a kakve za drugi auto?........sta su slabe tacke oba auta,a sta su im prednosti?

vise ljudi mi je reklo da su ti audijevi 1.8 turbo motori dobri motori,ali posto ovi audiji polako zalaze u godine i imaju pozamasne kilometraze,onda se postavlja pitanje isplativosti odrzavanja tog turbaka koji je u svakom slucaju komplikovaniji konstrukcijski i skuplji za odrzavanje od admosferskog motora................sta vi mislite o tome?

jos da napomenem da mi treba od auta SNAZNA(da ne kazem sportska) limuzina do 2.0 cm3 (zbog registracije),pouzdana sto se tice mehanike i elektronike,da nema neke besmislene kvarove koje nijedan majstor ne moze da popravi....potrosnja mi nije toliko bitna posto ne prelazim vise od 12-13 hiljada km godisnje...(70% putovanja na otvorenom putu).....auto bih zadrzao sto duze mogu,znaci 5-10 godina,pa uopste ne razmisljam kolika ce mu biti cena kada ga i ako budem prodavao nakon npr 7 godina......

e da,a budzet za auto mi je nekih 10-11 hiljada eura,MAXIMALNO 12...

Comment

• jevtic
                            CBC Senator XXL
                            • 26.11.2006
                            • 729
                            • beograd

1.8t je odličan motor. iako ima malo više godina kilometraža nije velika (naravno ako je prava).
                            što se tiče auto je od prvog vlasnika kupjlen ovde tako da je relativno lako proveriti kilometražu. pa ako je stvarno hteo da vraća zar ne bi uradio onda i dubinsko pranje pa sve to lepo zamaskirao

oba auta su odlična. na tvom mestu ja bi otišao kod majstora sa oba da se provere pa šta majstor kaže. ovako bi dao prednost audiju iz subjektivnih razloga.
                            ex - fabia 1.9 tdi
                            golf 2.0 tfsi

Comment

• stefanves
                              CBC Senator XXL
                              • 10.12.2006
                              • 1351
                              • BG

U svakom slucaju je Akord bolji izbor.
                              Novji, pouzdaniji, i lepse se vozi od A4ke.
                              Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                              Konacno i ja imam auto :-)

Comment

Working...
                              X