Gledao sam polovne Peugeot 307,207...legao bi mi auto velicine 307 ili Astre(mada ne bih opela),znaci B segment,da je benzinac,da ne trosi preterano i da po mogucstvu nema jeftinu plastiku da mi se sve trese dok vozim.Citam kako ljudi pisu da cu culi kako je 307 los,dosta se vidim vozi po gradu ali ga i dosta prodaju! Retko ko kaze nesto sto se njih tice iz licnog iskustva,obicno su to price .."cuo sam"...sto opet moze da zavisi od vozaca do vozaca,opet moze i do modela naravno.Jako mi se svidjaju pro ceed i i30 ali sam opet za pro ceed cuo da je "jeftin" unutra.Na kraju bih najvise voleo nekog japanca ali su skupi(sa razlogom),poceo sam da gledam sve zivo pa i Hondu Jazz koja mi deluje malo,trebace mi malo veci auto posto nam se porodica uvecava za jednog clana
Znaci bilo bi lepo da ima klupu pozadi normalne velicine,da opet mogu 4 normalna coveka da stanu a da se ne udaraju pozadi,znate vec o cemu pricam.Voleo bih da cujem i neko PRAVO MISLJENJE o PEUGEOT 207 ! Ako neko ima zivaca za malo jacu analizu B segmenta u okviru cifre koju mogu da izdvojim,znaci ili polovan za 7000 ili da mi to bude ucesce a da me ne opterecuje rata mnogo, bio bih mu zahvalan do groba!!!
Znaci B segment,oko 7000 evra,da trosi neku normalu,klima obavezna i da nije papren za odrzavanje(to je mozda i najbitnije)...sto vise gledam,manje znam i sve vise ludim.POMAGAJTE LJUDI JER SAM PRSO KOLIKO GLEDAM KOLA PO ULICI I NA OGLASIMA !!!

Znaci B segment,oko 7000 evra,da trosi neku normalu,klima obavezna i da nije papren za odrzavanje(to je mozda i najbitnije)...sto vise gledam,manje znam i sve vise ludim.POMAGAJTE LJUDI JER SAM PRSO KOLIKO GLEDAM KOLA PO ULICI I NA OGLASIMA !!!

Comment