u prilici sam da kupim golf 1 kabrio iz 1992 god,koristio bih ga kao svakodnevni auto,pa ako ima neko iskustva sa ovim automobilom ili kbilo kakav komentar rado bih saslusao,unapred hvala
golf 1 kabriolet
Collapse
X
-
Re: golf 1 kabriolet
Automobil koji i danas ume da privuce poglede, naravno ako je u dobrom stanju. Nisi naveo nista, koji motor,i jos podataka da ti neko ovde nesto kaze.
Moj savet da ga odvezes kod majstora da ga dobro pretrese, a onda u neku perionicu da se proveri da li krov slucajno ne propusta. Ipak je to auto 20 godina star, ako ga nadjes u ekstra stanju svaka ti cast. Ja mislim da su sve krsevi, a oni dobri se ne prodaju, i to jos za neke male pare. Pozz
Comment
-
-
auto nosi 1800 ccm motor,112 ks motor gti,1992 godiste vec je farban jednom,limarija cini se u dobrom stanju limarija i mehanika,cena koju treba da platim za njega je 1500eura,krov mu je na oko u dobrom stanju,ali posto mi je to decacki san,ja bih ga zadrzavao,pa bi voleo ako neko zna gde kasnije uzeti nov krov i po kojoj ceni?sedista nisu bas reprezentativna.ali to verujem da moze da se stavi od klasicnih golfova,mislim da je to realna cena za auto koji je star 20 god,i donekle atraktivan,mnogo mi znace vase sugestije
Comment
-
-
Zavisi koji krov hoćeš? Zadnje verzije G1 Cabrio su imale krov od plastificiranog štofa koji je po meni bolji od običnog, imaš i električni krov ako naletiš povoljno. Video sam dosta ljudi koji presvlače krovove ovde kod nas sa nekim po meni lošim materijalom, i realno mislim da ih upropaste. Najbolja ali i najskuplja varijanta je da naručiš novi iz Nemačke, ili da pojuriš sa nekog stranca krov koji je u dobrom stanju. Problem je u tome što se sam krov mora održavati, a to kod nas retko ko radi, a da na spominjemo što 20 godina učini svoje. U krajnjem slučaju pogledaj cene ovde. http://shop.ebay.de/i.html?_from=R40&_t ... Categories
Ne trebaju ti sedišta od "običnih" golfova. Pojuriš na otpadima original Recaro enterijer za Cabria.
Da li je taj auto negde na oglasima. Ako jeste ostavi link ovde pa će ti već neko možda i reći više o istom.Das Auto.
Comment
-
-
auto nije na oglasu,stoji u garazi neregistrovan,jer ga je vlasnik,kako mi kaze:izgustirao??,po recima vlasnika,nosi novi model motora sa protokomerom,ono sta sam ja uspeo da primetim je da su sedistapresvlacena,eko kozom,i to deluje tako neubedljivo,zadnji branik ima naprslinu,ima neke zute fabricke opruge,za amortizere neznam sta je radjeno,auto je dosta nizak,ali 15 felne koje su na njemu ne kace nigde,probao sam ga ,ali po gradu,neznam jel krov susti pri vecim brzinama,inace je auto ovako,bas ubedljiv na gasu,u subotu opet idem da ga pogledam,pa cu se potruditi da ga poslikam,da bi i vi imali kakav takav uvid,hvala jas jednom na sugestijama,ako ovaj ne bude dobar,jurimo drugi
Comment
-
-
Originally posted by bubic,crveno crni enterijer od eko koze. Još mu samo fali ona extreme nalepnica preko šoferke
Ne razumem zašto to ljudi rade, i još u eko kožu, pa **** se potpari preko leta i sa pravom kožom, a kamoli sa skajčinom koja se sada fensi zove "eko-koža". Mislim da sam čak video negde na oglasima stari bmw 635 sa sedištima presvučenim u jarko crvenu eko kožu, a vrhunac je bila i instrument tabla koja je prefarbana u istu boju. People pleasedoing that
Das Auto.
Comment
-
-
ta takozvana eko koza toliko bedno deluje,ali dobro,samo su sedista preradjena,tapaciri su ostali fabricki,ima,po prici"obican plin"jel taj auto treba da koristi sekvencionalni uredjaj?nemam predstavu,jer zadnjih godin sam iskljucivo vozio dizel,pa sam i oko plina laiksubota se blizi,idem u detaljnije razgledanje,a neko od vas ako zna za neki korektan primerak na prodaju,nek predlozi,rado cu da odem u razgledanje,jer sam resio da moram da imam taj auto
Comment
-
-
Sto se tice krova, to se uzme u Nemackoj (mislim da je oko 300e, nemoj me drzati za rec, davno smo pricali o tome). Veci izdatak je montaza - jedini covek kod nas koji zna da to upasuje kako treba za ruke uzima 500e.
Comment
-
-
definitivno odustao od pomenutog primerka,brojevi na motoru i u saobracajnoj se ne slazu,ako neko zna gde ima neki pristojan primerak,nebitno je godiste i jacina motora,samo da je u korektnom stanju,molio bi da me uputi,hvala
Comment
-
Comment