necu nista da pitam, samo da pohvalim ovu masinu, ko se odluci za kupovinu vozila do 4000eura toplo bih ga preporucio, jako zahvalna masina,, ako nekog nesto zanima slobodno neka pita....
volvo v40 2001
Collapse
X
-
Pazario sam v40 1.8 122hp 2001 benz naravno, uvoz iz holandije, licno, uradio mu veliki servis za svaki slucaj, ulje, filteri, kais, spaneri, i odusevio sam se, volvo kao jako skupa masina za odrzavanje-malo sutra, svi delovi naruceni iz BG ovlascenog servisa su otprilike 150 eura, mislim smesno... oratak je uzeo 12 masina da napravi malo love i veruj me ni jedna od njih nije ni blizu volva sto se tive ispravnosti, sve su to sitnice ali jedino je ovaj bio u fulu, znaci lagune, pasati, mondeo, rover, astre.... svi u proseku 200 000 km, ko kaze da je auto sa 120-150000 iz uvoza taj laze, nema sanse, mislim ima ali 1 na 100, tako da zbog toga preporucujem volva jer sam vozio sve te masine, znam za vecinu gde su prodati, i znam sta se posle sa njima desavalo, i ispostavilo se da su sve preporuke koje sam dobijao pre kupovine bile na mestu, skandinavci su skandinavci, kvalitet na prvom mestu.......
Comment
-
-
-
@dauphin U pravu si, mislio sam na vozila 2000-2004, a brdo vozila to godiste ima kilometrazu 120-180000,a u stvari su svi sa 200-300000, i vise...
@alexa05 filter ulja500din, set zupcastog kaisa sa rolerima 3000, vodena pumpa 3000...itd...
@miki Nemam bas neka iskustva sa forumima, samo sam hteo da pomognem ljudima koji se lome koju masinu da kupe, kao ja sto sam se lomio
Comment
-
-
Originally posted by Pindariss View Post@alexa05 filter ulja500din, set zupcastog kaisa sa rolerima 3000, vodena pumpa 3000...itd...
Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
sve su cene iz ovlascenog servisa, osnovni (mehanicki) delovi sto se tice odrzavanja i eventualnih kvarova, su jako jeftini za ovaj auto, msm skuplje je kupiti jednu maglenku , far ili lajsnu za vrata nego uraditi mu servis, recimo maglenka je 40e, far 60e, lajsna 45e itd.. Nemam plin ali planiram da mu krnem jedan sekvent u skorije vreme, potrosnja za taj auto i snagu od 122 konja nije uopste velika, ja sam pre par dana isao iz PA preko djerdapa za Kladovo, 700km, znaci brda, znaci guzve, znaci saltanje 4-5-4-5-4 brzine , popio mi je 6.3, Neki prosek mi je 6 na otvorenom, ako vozis manje od 100 pada i ispod 6, dok u gradu pije 9-10 litara, znaci za 1000 din sipam, 7,5l i vozikam se 75-85km, ali zaboravim na tu potrosnju kad stisnem gas jer kad zatreba ume da povuce kao lud.. To je to, pozzzzzz......
Comment
-
Comment