ALFA 156 1.9jtd sw

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cule
    CBC Član
    • 22.01.2007
    • 29
    • Novi Sad

ALFA 156 1.9jtd sw

Pozdrav svima! Traba mi mala pomoc oko kupovine auta u pitanju je alfa 156 1.9jtd sw 2002.god. Zanima ke kakav je auto za odrzavanje i dali se isplati uzimati., sta su mu lose a sta dobre mane.
  • gorans
    CBC Senator XXL
    • 09.03.2010
    • 1525
    • Beograd

Prvi put cujem za dobre mane.Dobar je motor,lezanje na putu i osecaj za volanom.Lose mu je osetljiv trap i povremeni problemi sa elektronikom.

Comment

• Headbanger
      CBC Početnik
      • 07.08.2011
      • 7
      • Ser

Kakve su to dobre mane?

Volim Alfu i to je dobar auto ako je odrzavan po propisu ali da znas da ti je svaka Alfa manje vise "vencanica"... Pratio sam jednu na Polovni Automobili, crvena 156JTS presla cca 70000 prvi vlasnik, kupljena ovde, odrzvana u Delti, uradjen veliki servis, vozema samo na otvorenom (vlasnik tako kaze), dva seta felni i guma... auto ko lutka, k'o nov bar na slikama... Ja sto sam pratio, prodavao je covek duze od godinu dana. Zadni put sam je video na 6500E sa fiksna cena - NE... Sad je nema od pre jedno metar dana... izgleda otisla konacno.

Comment

• gogi11
        CBC Senator XXL
        • 26.10.2009
        • 790
        • Sever Srbije - Novi Sad

Alfa 156 je vrlo dobar auto u koliko si spreman da u isti ulazes nesto vise u odnosu na konkurente u klasi (ako ih alfa i ima salim se malo) a to da je vencanica bar ovaj 1.9 jtd ne pije vodu. To sto se odredjen primerak ne proda mesecima ili koliko god moze da znaci mnogo sto sta ali svakako ne da je Alfa vencanica. Ako pricamo o motorima 2,4 i jacim onda se zna vec, stara prica u Srbiji za sva vozila preko 2000 kubika.

Comment

• crnii
          CBC Član
          • 20.02.2009
          • 11
          • Cacak

Druze sto se tice alfe neces pogresiti, ja sam ih promeni od 147-156-166 sto benzinaca sto dizela nikad nisam imao problem ni sa jednom. Tacno je da imaju trap koji nije namanjen za ove nase makadamske puteve. Pri kupovini alfe obrati paznju u kakvom je stanju trap i prednj i zadnji, obavezno obrati paznju na kvacilo konkretno na plivajuci zamajac kod dizela i treca stvar termostat gledaj gde drzi temeperaturu. Sto se tice JTD motora tu nemas brige.

pozdrav

Comment

• cule
            CBC Član
            • 22.01.2007
            • 29
            • Novi Sad

znaci 1.9 jtd je pun pogodak? A sto se tice trapa jel zna neko koliko moze u najgorem slucaju da da se zamenu spone,ramena,... A elektronika sta je sa njom?

Comment

• sErGiO
              Moderator
              • 30.01.2007
              • 2769
              • Neko selo pored Beogr
              • Alfa Romeo 156SW

Ceo trap može da se odradi za 300-350€ i da uz to dobiješ garanciju 2 godine

Comment

Working...
              X