M3 E30 ili E36

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ross
    CBC Početnik
    • 09.07.2011
    • 7
    • Loznica
    • E32 3.5

M3 E30 ili E36

Pozdrav!

Drugar i ja raspravljamo koji je bolji od ova dva. Meni je svejedno, rado bih E30, manja kubikaža, nekako je auto legenda. E36 je skup, ali opet ne znam koliko. Niti imam pojma da li kod nas ima E30 M3 da se pronađe, šasija manje više, mehanički me više impresionira, to mi je mnogo bitnije od svega. Dakle, interesuje me sledeće:

Može li neki od ova dva da se nađe kod nas (video sam u oglasima par E36, ali u kakvom su stanju ko zna...) ?
    Delovi, koliko ih je teško pronaći i njihova cena, da li je mnogo skuplja od E30 325 vs E30 M3 i E36 325 vs M3?

Primetio sam da su svi E36 iste širine, dok je M3 malo širi. Trapovi i koo zna šta još nisu isti...

Molim za pomoć, jer me ovo dosta zanima, pokušao bih da pronađem neki. Hvala!
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

bilo koji m je x5 cena odrzavanja u odnosu na obican i imaju dosta specificnih delova. e30 m3 je gotovo nemoguce pronaci kod nas u nekom normalnom stanju. e36 se vrti par komada po oglasima, ali kao sto i sam rece, ko zna kakvi su.

delova ima, evo ti pa uporedi cene. na sve + PDV.

You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• ross
      CBC Početnik
      • 09.07.2011
      • 7
      • Loznica
      • E32 3.5

Auu mašala!
      Ipak su "bolji" standardni modeli. Ali ona karoserija m3 e30 je neprejebiva

Comment

• BRABUS
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2004
        • 2399
        • London

Licno meni je M3 E30 je mnogo zabavniji za voznju od M3 E36, ustvari jedan od najzabavnijih auta za voznju koji sam vozio. Neznam kako stoje stvari sada u Srbiji, ali ne mislim da se moze naci E30 u pristojnom stanju, cak i za E36 nisam ubedjen. Verovatno ih i ima, ali se vlasnici od dobrih primeraka oslobadjaju mnogo tesko, dok su po oglasima sve jedni i isti primerci

Comment

• Alien108
          CBC Veteran
          • 03.06.2008
          • 129
          • Beograd

Ovo je samo moje mišljenje...
          Od svih trojki E36 je na mojoj listi zadnji, ali je u odnosu na E30 u istom stanju verovatno jeftiniji.
          M3 u dobrom stanju, a takav jedino i vredi košta mnogo, naročito kultni E30, možda i najcenjeniji vozački BMW ikada.
          Kako bilo takav je gotovo nemoguće naći ovde.

Comment

• AreOut
            CBC Senator XXL
            • 22.07.2006
            • 590
            • Zabjelo

Odg: M3 E30 ili E36

ja ne znam na osnovu cega ljudi kazu da je E30 mnogo zabavniji, E36 em ima mnogo vise snage em se dosta "sladje" baca i nema ESP i glupave kontrole trakcije kao ovi noviji..vozio sam oba pa pricam iz iskustva, E30 jeste laksi al ne zaboravi da ima i motor od 4 cilindra...
            http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

Working...
            X