Izbor je sveden na ova tri automobila, za sada nebitna kilometraza, godiste i cena jer cu se potruditi da nadjem sto ocuvaniji. Kako se trazi automobil koji ce 80% vremena biti u gradu a ostalo po selima zanima me koji od ovih ima najbolji trap. Razglabano je 100X puta o Renoovom 1.5dci sa 65ks i problemima sa lukasovom pumpom ali mene zanima kako stoji on generalno u poredjenju sa Corsinim/Puntovim 1.3 motorom. Sa godisnjih ~25000km, gledam auto za najmanje sledecih 5-6 godina. Na stranu pumpe koja je ajde da kazem problematicna kod Clia, koji su jos karakteristike ovih motora?
Citam satima po internetu i koliko vidim 1.3 je jako zahvalan motor, dok kod se kod Clia samo spominje ta famozna pumpa(mada ni to nije cesto?!), a ne procitah nista pametno o drugim mehanicim karakteristikama.
Dakle ne pitam koji auto da kupim, vec ako bi neko mogao da mi malo priblizi pricu za konkretno ova tri automobila...
Citam satima po internetu i koliko vidim 1.3 je jako zahvalan motor, dok kod se kod Clia samo spominje ta famozna pumpa(mada ni to nije cesto?!), a ne procitah nista pametno o drugim mehanicim karakteristikama.
Dakle ne pitam koji auto da kupim, vec ako bi neko mogao da mi malo priblizi pricu za konkretno ova tri automobila...
Comment