pozdrav iz slovenije.Imam pitanje,ali ovdje kod nas neznaju ništa o ovim avtomobilma.Ide se za 1.3 motor,1999god.Mozda li znate nesto u ovim avtovima.Da li se kvare,jel je potrebno na šta da se pazi.Oprostite što pitam vas,al ovdje ništa ne znaju.Treba mi čim više informacija.Hvala vam.
Mitsubishi space star
Collapse
X
-
Nema bas puno tih auta, ali komsija moj ima jedan, benzinac, ne znam koja je godina ili motor ali kaze da nema problema nikakvih, samo redovan servis i to je to, a vozi ga vec par godina ili jace (polovan je uzet).... al eto, to je samo jedno iskustvo ...Astra Classic II 1.4 Twinport (ex: Kadett E 1.3i )
Comment
-
-
Motori u micubišijima važe za veoma pouzdane, ali je dizelaš (1.3) veoma bučan.
Kao probleme vlasnici polovnjaka su navodili prebrzo krivljenje kočionih diskova, propadanje ležajeva točkova.
To je ukupno gledište, ako kao i kod svih ostalih polovnjaka, važi pravilo da se dobro pregleda pre kupovine."zensko si brate"
Some people are wise and some.. Otherwise..
Comment
-
-
lp
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5153118&show=1 kako je sa dizlima u ovim godinama,ikilometrima.
Comment
-
-
Nisam videla puno ovih automobila u srbiji. Nažalost, ne uvoze se baš često.
Taj motor se ugrađivao i u model Carisma od 1998 do 2004.
Reč je o standardnom common rail dizel motoru sa direktnim ubrizgavanjem goriva.
Oznaka DI-D znači isto što i HDi, DCi i CRDi...
Inače, ovaj dizel motor je napravio Renault zbog čega se ugrađivao još i u Renault Megane (1995–2002), Renault Laguna I (1997–2001), Volvo S40 (1998–2004), Renault Laguna II (2001–2005) i od 2005. u Suzuki Grand Vitara"zensko si brate"
Comment
-
-
-
evo kakve su kvarove ljudi imali sa 1.9 DID motorom
Pre neki dan sam kupio Mitsubishi Space Stara 2001 godiste motor 1.9 DID 75kw i javio m se jedan problemcic koji ne utice toliko na samo zadovoljstvo u voznji , koliko ide na nerve. Elem, o cemu se radi. Na auto placu gde sam ga pazario yagledao sam ga iz svih uglova, kuckao, pritiskao i postavljao neverovatno veliki broj
a ovo su iskustva:
"zensko si brate"
Comment
-
-
lp
pa sad još malo dobijem djete.pa trebam malo veči auto.Kad gledam renualt mi nije baš dobar imam slaba iskustva,al znam mitsubishi ima drage djelove,ovdje kod nas ima nešto kopija,ali je slab izbor auta,space stara.Auto mi treba za posao svaki dan 70km i kakva subota za mene ženu i djete na vikend cca 150km.I svako ljeto more i kakav izlet.Al trazim nešto do 100 konjeva ništa više.
Comment
-
-
ovo je meni zapalo za oko
moj favorit:
"zensko si brate"
Comment
-
-
lp
sad je teško odlučit.Ja i cura odlučila se za space stara,ali drugi avti nas baš ne zanimaju.Tako da neznam šta čemo.Što kažete na ovo
ali mi je sumljivo.Čovjek je vlastnik samo pola godine,i več prodaje.
Comment
-
Comment