Dvoumim se izmedju ove 2 marke i modela. U pitanju su sledeci motori kod mercedesa 2.5 TD, a kod bmw TDS. Godista automobila su sto mladja, znaci `95-`96-ta zadnje serije. Ako su dobri tesko ko ce da ih proda, a mozda i istrci neki
. Auta za koju godinu ce biti punoletna i toga sam svestan. Ono sto sam proguglao i video po oglasima je to da mecka sa pomenutim motorom postoji u verziji sa plasticnom i metalnom usisnom granom pa me interesuje ima li tu neke bitne razlike? Sto se tice bmw pronasao sam nesto sto mu navode kao problem 4-ta dizna i da mu se istegnu 2 lanca pa onda otezavaju paljenje???
Takodje bih vas zamolio da svi vi koji ste imali bilo kakva iskustva sa takvim autima date svoj komentar i savet u smislu prednosti i mana pomenutih agregata. Limarija, udobnost, komfor, oprema i sl. manje vise me interesuje (to je kod svabe OK) bitniji su mi agregati, tj. kako su se oni pokazali u eksploataciji i za koji biste se vi odlucili. Unapred hvala.

Takodje bih vas zamolio da svi vi koji ste imali bilo kakva iskustva sa takvim autima date svoj komentar i savet u smislu prednosti i mana pomenutih agregata. Limarija, udobnost, komfor, oprema i sl. manje vise me interesuje (to je kod svabe OK) bitniji su mi agregati, tj. kako su se oni pokazali u eksploataciji i za koji biste se vi odlucili. Unapred hvala.
Comment