Polo vs megan vs skoda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • faraon
    CBC Član
    • 05.07.2011
    • 14
    • Zemun

Polo vs megan vs skoda

Postovani, sta od ovog izabrati? Godiste bi bilo od 2003 do 2005, cena od 4000e do 4600e ...
    - Polo: 1.9 sdi,
    - Megan 1.6 ili 1.4 benzinac ali sa plinom,
    - Skoda 1.4 (75ks ili 101ks) sa plinom ili 1.9 sdi,

Sta je od ovog najbolje izabrati, i sto se tice cene odrzavanja, kvarova i udobnosti, pouzdanosti, potrosnje goriva, enterijer i sl...
    Znam da je Polo najpouzdaniji, malo trosi ali je jako trom i bucan; znam da je Megan najudobniji, lepo ubrzava ali su problemi oko elektronike, cene odrzavanja.; Skoda isto ima svoje prednosti i mane... POTPUNO SAM SLUDJEN

Svaka pomoc i sugestija su dobrodosli... Unapred se zahvaljujem. Veliki pozdrav

P.S. priznajem da me Megan najvise primamljuje, ali...
  • kamango
    CBC Senator
    • 31.05.2009
    • 205
    • KS-BG

Odg: Polo vs megan vs skoda

Koja skoda?

Comment

• faraon
      CBC Član
      • 05.07.2011
      • 14
      • Zemun

Fabia, zaboravih da napisem

Comment

• zoranbg
        CBC Senator XXL
        • 23.03.2005
        • 4098
        • Rooster's Hill , Beog
        • Grande Punto 1.2

megan je znacajno veci od ova dva automobila , jednostavno nijie njihova klasa.
        u klasi sa fabiom i polom je clio.
        kad bi isto kostali i bili u istom stanju,godistu, ja bih pazario megana sa gasom.
        Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Franjo
          Banovan
          • 14.08.2009
          • 2831
          • Inđija - Beograd
          • Renault megan II res

Originally posted by faraon View Post
          P.S. priznajem da me Megan najvise primamljuje, ali...
          U pravu si, pod uslovom da ima istoriju, kupljen i vožen u Srbiji. Često gledam da se prodaje megan, verzija klasik, limuzina. Godišta 2001-2004. po cenama 4-5000 evra, očuvanog enterijera i spoljašnosti. Održavanje, ubeđen sam, da nema velike razlike između VW i megana. Škoda je moguće jeftinija, ali se ne bih kladio. U svakom slučaju, detaljan pregled i provera svega.

Comment

• miura
            CBC Senator
            • 18.10.2006
            • 227
            • Lazarevac

Za te pare ja sam uzeo micubiši kolta 2005, 1.3, 95KS... Danas uradio servis za ciglo 90 jura (motorno ulje, filter ulja, filter klime, filter vazduha, kanalni kaiš - zupčasti nema već lanac koji se menja na oko 200hkm).
            Inače par diskova sa pločicama je oko 100€... I tako, fin auto, nije skup, troši k'o upaljač a ide bolje od svih navedenih, potpisujem... Unutra lep, spolja dopadljiv, mesta ima, zadnja sedišta varijabilna maksimalno, oprema sasvim ok, klima ledi (ima i friz za pivce ili sok)... Dakle, moja preporuka. Doduše, nisam vozio te jeprovljane koje tražiš pa ne znam baš kako je sa njima. A nemam ni nameru. :-))

Jedino što bi nekom moglo da zasmeta (meni svakako ne :-)) je rezak, sportski zvuk kad se zavrti preko 3500... Dakle nešto je bučniji za duža putovanja. Uz to, vozačko sedište se može podešavati po visini ( i volan) ali ne baš u toliko pravaca kao na mom starom audiu 100. U njemu sam imao štelovanje na dugmiće i zavaljivanje komplet sedišta i to mi jedino nedostaje...
            Last edited by miura; 28.09.2011, 20:02.
            Mitsubishi Colt 1332ccm benzin 95KS 2005

na forumu

Comment

Working...
            X