Kia Rio 2007, 1.4 benzinac ili nesto drugo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • JORDANN
    CBC Početnik
    • 01.10.2011
    • 2
    • belgrade

Kia Rio 2007, 1.4 benzinac ili nesto drugo

Pozdrav svima. Pocentnik sam nemam pojma o autima pa eto vas da pitam
    Sto se tice potrsosnje volio bih da ne trosi nesto mnogo. Dobijao sam razne ponude ali mi se ovanajvise svidjela:
    Kia Rio 2007, 1.4 benzinac, limuzina, presla 29.000 km kao nova kupljena u salonu. 5500 eura a mozda dodjemo i do 5000 eura. Od opreme ima ono standardno. Da li ovo auto vrijedi ove pare? Meni se svidjelo prije svega sto ima dosta prostora jer sam visok a i izgled unutra i spolja je po mom ukusu. Gledao sam za iste pare sta mogu da uzmem i mogu vam reci da su sve kante nasprem ovoga koje su presle ko zna koliko i vracane kilometraze... Posto cu je ja vozit najvise kroz grad dje su vazda guzve velike da li ce biti velika potrosnja i koliko zna li neko da mi kaze? Meni se cini da je dosta jeftino ovo auto. Najvise me brine motor i potrosnja jer mi jedan lik rece da ovo ne vrijedi preko 4200 eura i da je motor koma!
  • aivan
    CBC Senator
    • 28.02.2006
    • 247
    • Bograd, Mirijevo

Odg: Kia Rio 2007, 1.4 benzinac ili nesto drugo

Ja sam zapravo cuo da je motor bas dobar i poprilicno snazan. S druge strane, potrosnja mu je malo jaca od slicnih ... ali sve je to neprovereno.

Mozes da bacis pogled i ovde, pa uporedi sa prosekom za neki drugi model:

Astra Classic II 1.4 Twinport (ex: Kadett E 1.3i )

Comment

• JORDANN
      CBC Početnik
      • 01.10.2011
      • 2
      • belgrade

Odg: Kia Rio 2007, 1.4 benzinac ili nesto drugo

Ovo bi bilo extra da je 7.35 litara prosjek kao sto pise na sajtu. Citao sam na forumu jedan se zalio da mu trosi od 10 do 12 grad. Dok je nekima bilo 9. Ajmo ima li jos ko da doda svoje misljenje dal da uzimam ovo i vrijedi li 5500 tj mozda ga da za 5000 eura

Comment

Working...
      X