Mazda 3 GTA 2.0

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MasterChief
    CBC Član
    • 16.03.2010
    • 64
    • Šabac
    • VW Golf mk5 1.9 TDI

Mazda 3 GTA 2.0

Pošto se razmišljam da zamenim Golfa za nešto malo sportski orijentisanije a ovo mi deluje zanimljivo. Interesuje me kako se ovaj auto pokazao u eksploataciji, koliki su troškovi održavanja, da li se može ugraditi plin itd itd?

Našao sam ovu temu, ali ništa konkretno http://www.cbc.rs/showthread.php/8759-Mazda-3-GTA
    Last edited by MasterChief; 07.10.2011, 18:32.
    Das Auto.
  • miura
    CBC Senator
    • 18.10.2006
    • 227
    • Lazarevac

Odg: Mazda 3 GTA 2.0

U jednom servisu za japance u BG, video sam dve mazde 6 koje čekaju na generalnu motora a dok je moj autić servisiran, stigao je lik sa pričom da treba da radi motor...
    ...na istom takvoj mazdi. Ne znam koji su motori u pitanju.
    Tako da... Mazda? ... neka hvala.

Uz to, u NS sam gledao mazdu 323 2001 godište i u odnosu na tog trulexa moj bivši audi 100 iz 1986 bio je kristalna čaša.

Tada sam i prelomio da uzmem što mlađi auto, pod uslovom da nije iz Italije ili Francuske.
    Desilo se da je japanac, doduše iz Holandije.
    Mitsubishi Colt 1332ccm benzin 95KS 2005

na forumu

Comment

• Chubbs
      Everybody lies
      • 29.01.2006
      • 5807
      • Novi Sad
      • Audi A6 1.8T

Re: Mazda 3 GTA 2.0

dok je u bmw servisu potpuno drugacija situacija, nema ni jedne mazda samo bmwi cekaju na generalnu.
      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• miura
        CBC Senator
        • 18.10.2006
        • 227
        • Lazarevac

...nije servis samo za mazde
        Last edited by miura; 08.10.2011, 15:10.
        Mitsubishi Colt 1332ccm benzin 95KS 2005

na forumu

Comment

• MasterChief
          CBC Član
          • 16.03.2010
          • 64
          • Šabac
          • VW Golf mk5 1.9 TDI

4real, hteo bih da čujem utiske ljudi sa ovim Mazdama, a ako su zaista loše, onda neka preporuka za sličan auto u tom cenovnom rangu, bitno je da je benzinac i da može plin da se ugradi, mada ovo nije imperativno. Do 2litre eventualno nešto malo preko. C segment.
          Das Auto.

Comment

• vladaomega
            CBC Senator XXL
            • 11.10.2010
            • 484
            • beograd

ta mazda ima isi motor kao focus 2 ili mondeo 3 duratec. tako da prica o losim motorima nestoji.svojevremeno sam imao mazdu 626 2.0 genex i presao sa njom 90000km bez ikakvog kvara.

Comment

• Graha
              CBC Veteran
              • 21.01.2011
              • 141
              • Beograd
              • mazda 121

sto se tice 3-ke GTA mogu reci da je auto radjen u sportskom duhu. Razgledao sam i po netu i plin ide bez problema na ovaj motor. Za potrosnju neznam, verovatno je dalekovise od 10L plina u gradu...
              Sto se tice motora, to se mora dobro proveriti ko i pri svakoj kupovini polovnjaka.
              Na mazda forumu je bila tema o jednoj GTA od preko koja je trosila podosta ulja (verovatno je terana u obrtaje, mnogo presla i slicno).
              Ja bi gledao ovaku sedanku http://www.polovniautomobili.com/ogl...mazda_3_sport/ (ovo dajem samo kao primer)

Comment

Working...
              X