Potrebna pomoc oko odabira automobila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • .Milica.
    CBC Početnik
    • 14.10.2011
    • 2
    • Nish

Potrebna pomoc oko odabira automobila

Dobar dan/vece Nova sam na forumu i ovo mi e prvi post. Ali da ne duzim oko toga, treba mi vasa pomoc. Posto se kao zensko ne razumem puno (citaj uopste) u automobila, resila sma da otrazim vasu pomoc. Polozila sam vozacki jos pre tri godine, ali mi zbog mesta stanovanja auto i nije bio potreban, ali od kako sam se preselila shvatila sam koje su to sve mane ne posedovanja automobila. Pa ovako da opisem sta bih otprilike ocekivala da mi predlozite. Pretezno bih ga vozila po gradu,znaci da nije neki potrosac, da je pouzdan ( ne kvari se cesto) i da nije nesto bas preskup za odrzavanje, kao svakoj zeni bitno mi je da je lep Da nje nesto mnogo veliki.... Naravno uz predlog ako vam nije tesko da mi okacite i sliku ako ne progooglacemo , i ako znate gde bih mogla da nadjem i kako se krece cena tog predlozenog automobila kod nas.... Ako se setim da dodam jos nesto blagovremeno cu vas obavestiti
  • Paranoid
    CBC Senator XXL
    • 13.01.2009
    • 622
    • Beograd
    • Fiat 131 1300

Odg: Potrebna pomoc oko odabira automobila

Cene se krecu od 5-10 hiljada evra za ono sto tebi treba, u zavisnosti od starosti automobila i marke. Tebi je auto potreba tako da je moj savet da uzmes koji ti je najlepsi a ostalo zanemari jer ni jedan od tih automobila nije preskup za odrzavanje. Motor 1.2 svi ga imaju svi isto trose. Jedino Mini 1.6 ako hoces najskuplju varijantu.
    Heavy horses ! Move the land under me ...

Comment

• JAPANX
      CBC Senator XXL
      • 10.08.2006
      • 2159
      • Beograd

za te pare moze da kupi nov auto te kubikaze..

Comment

• faraon
        CBC Član
        • 05.07.2011
        • 14
        • Zemun

Dodaj koliko para si spremna da izdvojis za kupovinu...onda ce biti mnogo lakse sa predlozima

Comment

• SHNAPSI
          CBC Član
          • 01.12.2010
          • 65
          • NIS
          • CITROEN XSARA 2.0 HD

Fiat secento (naj jef varijanta sa mizernim odrzavanjem ranga jugisa i slicno ) daevo matiz ,fiat panda II, i za zene naravno nezaobilazni RENAULT tvingo a moze proci i punto II .To su neka resenja od 2300 do 4500 evrica.Odrzavanje za sva vozila novije konstrukcije motora su manje vise ista razlike su minimalne.A ako zelis auto koji se ne kvari toga nema , ima samo NOV sa garancijom ( sto duzom naravno ) i to je po meni najbolje resenje jerbo za vreme otplate ako uzimas kredit neplanirani kvarovi su pokriveni garancijom ti SAMO sto bi bankari rekli uredno placas rate i uredan si deponent ( necemo komentarisati ko i kako je dozvolio pljacku preko velikih kamata tako da bi i moja baba iz nemacke otvorila ovde bankicu , a moj burazer otplacuje u FRANCUSKOJ novog Megana sa 3 % kamate ali ajd ). A li tu se otvaraju price oko gubitka na ceni , jerbo cim isteras auto na ulicu platio si poreze i zareze ovoj nasoj pro evropski orjentisanoj drzavi auto gubi novcanu vrednost po godini starosti imas kamatu na uzeti novac pa onda sracunavas da li se isplati uloziti u veliki servis i rizik od veceg kvara i cirkular se vraca ponovo na konstataciju sta kupiti ? Uostalom kao svi SRBI vidi dubinu svog novcanika preracunaj se dobro zimske opreme ,prve pomoci registracije itd itd itd .... pa kupi sta ti se svidja, placevi garancije ne daju iako je na snagu stupio zakon o zastiti potrosaca . Uostalom kola su kola sva imaju tockove i voze od tacke A do tacke B .......... ako zelis brze i udobnije to kosta......
          Last edited by SHNAPSI; 16.10.2011, 13:41.
          NISTA NE KASNI - SAMO JE KASNO ZATRAZENO +++++

Comment

• nelle_86
            CBC Početnik
            • 19.10.2011
            • 4
            • Beograd

Ja bih ti predlozio Citroen C3 ili, recimo Toyota-u Auris. Naravno, oba u dizel varijanti. Oba automobila su lepa, pristaju zenskim osobama i mislim da nisu skupi za odrzavanje. Kao sto je vec neko rekao mogla bi da nam kazes koliko novca si spremna da izdvojih, sigurno ce se tako suziti izbor pogodnih predloga za tebe.

Comment

• bns
              CBC Početnik
              • 14.10.2011
              • 8
              • novi sad
              • alfa romeo 147 1.6 ts

lancia ypsilon

Comment

• legenda
                CBC Senator XXL
                • 28.03.2009
                • 1345
                • Beograd

Toyota yaris,1.0 vvti benzinac,cene od 3000e 2001-vo,pa do novijeg modela 2007-mo oko 7000e...sta ces lepse za lepu devojcicu Milicu...ili da kupis toyotu aygo, novu mislim da je oko 7000e...napisi koliko novca si spremna da das pa ce i predlozi i odgovori biti jos konkretniji

Comment

• .Milica.
                  CBC Početnik
                  • 14.10.2011
                  • 2
                  • Nish

Ja se izvinjavam sto nisam odma odgovorila na vase postove, nisam dolazila na forum vise zbog nekih obaveza. Pa, cena se nekako menjala i vise ni ja nisam sigurna koja je cena. U neku ruku, majka bi uzela kredit ako bi uzimali nov auto i tu vec ne znam kolike su njene mogucnosti za kredit. A ako bih uzimali varijantu novac na sunce i kljuc u ruke onda 3200, 3300e posto bih ga onda ja placala :3 pa mi budzet studenta ne dozvoljava vise. Imala sam predloge i gledala automobile popijaci i ja stvarno vise nisam sigurna. Na kraju cu se dozivotno voziti taxijem, a dozvolju cu batiyi u prvu kantu.

Comment

• Williams
                    CBC Senator XXL
                    • 07.02.2006
                    • 556
                    • Beograd- Cerak

Uzmi novi punto na kredit, bez ucesca rata je oko 120e sa sve kaskom.

Comment

Working...
                    X