Volvo s-40 1,6 dizel 2007

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TETAK
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3034
    • Čačak, Srbija

Volvo s-40 1,6 dizel 2007

Drug pokušava da donese odluku o kupovini ovog auta. Spolja izgleda odlično, pravih 97000 km, unutra još bolje.Slika imate na "polovni automobili".....pa da cujem šta da kažem čoveku.O tom autu znam samo da je radjen na fokusovoj i mazda 3 platformi.Motor bi trebalo da je pežo 1,6 hdi i da bi to trebalo da je ok kombinacija.Probao sam ga i lepo ide.Šta vi kažete!?
    Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
  • kupac u najavi
    CBC Član
    • 07.08.2011
    • 58
    • BG

Odg: Volvo s-40 1,6 dizel 2007

Od opreme nema ništa, za 2 godine neće vredeti ni 6000, sve i da ih provede takav pod staklenim zvonom.
    Dobar za vožnju po gradu, ne i za parkiranje, slab za autoput, na magistrali bolje neka nauči da vozi iza šlepera sve vreme.

Reci mu Honda Accord.

Comment

• TETAK
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3034
      • Čačak, Srbija

Iskreno, meni se auto svideo. Kupac je "normalan" čovek i nije iz ove naše bratije.Auto me je zaista iznenadio koliko je upravljiv, što opet i nije čudo kada ima gene od fokusa.Motor je izuzetno štedljiv, a ulazi i u onu jeftiniju priču o registraciji.Da je auto robustan vidi se odmah, a mene lično je dojmila i ona "ploča" na kojoj se nalaze komande klime i muzike.Iznenadio me je pozitivno kvalitet muzičkog sistema.Ostalo je sve kao da ga je IKEA dizajnirala i napravila.I još nešto cenu smo prilično "korigovali".
      Mene ovde više zanimaju eventualne mane vozila koje su se pojavile kroz eksploataciju.

Comment

• TETAK
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3034
        • Čačak, Srbija

Potencijalni kupac odustao. Jednostavno, osim u Bgd. u Srbiji nema čak ni osnovne dijagnostike za Volvo, a da o ozbiljnom servisu ne govorimo!

Comment

Working...
        X