Sta mislite o suzukiju SX4?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • pantelijaostojic
    CBC Član
    • 13.11.2009
    • 74
    • Beograd

Sta mislite o suzukiju SX4?

Nisam na forumu nasao mnogo podataka o ovom automobili, pa bih voleo ako mogu vlasnici ovog auta da se oglase i da me bolje upoznaju sa autom Gledao bih na prolece da uzmem ovaj auto kao polovan ali tipa 09/10 godiste koji je jos pod garancijom. Zanima me kakav je za odrzavanje, koji motor da gledam (1.5 ili 1.6) benzinac, ima li kakvih mana itd. Auto bi se vozio u porodici, prelazio bi oko 20 000 i uglavnom gradske voznje.. Posavetujte me unapred hvala
  • bax76
    CBC Senator XXL
    • 07.11.2006
    • 605
    • BG

Re: Sta mislite o suzukiju SX4?

Auto je dobar ima ga dosta poznanika.
    Posavetovao bih te da se dobro raspitas oko garancije posto je muljatorska, tacnje 1 godina na ceo auto, a preostale 3 samo na motor-menjac....

Comment

• pantelijaostojic
      CBC Član
      • 13.11.2009
      • 74
      • Beograd

Odg: Sta mislite o suzukiju SX4?

ok hvala zanima me kako se krecu cene malih i velikih servisa, potrosnja, kako se ponasa u voznji.. ?

Comment

• bax76
        CBC Senator XXL
        • 07.11.2006
        • 605
        • BG

Ja sam se nekoliko puta vozio u njemu, i to onoj prvoj seriji koja ima 1,5 motor ali bez varijabilnog razvoda ventila.
        Motor je zvrk i auto je zabavan za voznju, potrosnja na otvorenom je bila oko 5,5 l.
        Mana je mali gepek.

Od tih ljudi koje znam niko nije imao zamerke na neke kvarove, uglavnom sitnice tipa cvile sedista i tako poneka glupost.
        Sve u svemu svi poprilicno su zadovoljni.

Comment

• sri98
          Admin od Trpeze
          • 24.10.2004
          • 7262
          • Republic of Konjarnik
          • Toyota Corolla E 210

ja sam koristio prethodnika, Ignis, i to je bio sasvim korektan autic, jedino sto se zbog 4x4 vrteo oko 10 po gradu, a preko 140 je znao da ode i na 12, ali je zato po snegu prolazio bez problema kroz 30ak cm snega Posto je ista koncepcija, proizvodjac to bi samo trebalo da je poboljsano
          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Working...
          X