audi A4
Collapse
X
-
Odg: audi A4
Automobilu koji ima 60 000 km, nije potrebno poliranje i dubinsko pranje kao ovome.. Tako da cisto sumnjam, a i da je ta kilometraza i takvo stanje to se ne nudi na netu po ovoj ceni vec se uzima za sebe, rodjaka ili prijatelja... Pitaj na koju kilometrazu je carinjen auto, ubedjen sam da je podizana... Onda ti je dalje jasno da je isto tako i smanjena..
Zao mi je sto sam te mozda razocarao ali ja ne verujem u deda mraza.. :-)
-
-
I ja bih rekao da ima vise predjenih km. Uporedi ga sa ostalim A4-ma tog godista. Pa vidi da li je OK cena. Jos ga prodaje neki auto plac. Trebalo bi dobro da se ispita.Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks
Comment
-
-
Originally posted by jevrem View PostTrebalo bi dobro da se ispita!
Kao što jevrem reče, potrebno je, da se dobro ispita, u prvom redu legalnost vozila. I tu, dolazimo do one stavke, oko koje smo mnogo diskutovali u vezi sa novim ZOBS, a to je broj motora! Iako je na zapadu, isti potrošna roba, ipak je u "krštenici", naveden broj prvougrađenog motora. Ako u servisnoj knjižici nije evidentirana zamena nekog agregata, proverio bih i to, upravo zbog navedenog, da "šminka" ne može da učini, da stari agregati, izgledaju kao novi.
Ako je sve legalno i detaljni pregled ne pokaže neko katastrofalno loše stanje, vozilo vredi svaki evrić, ako je prešao i 300 Kkm.
Comment
-
Comment