audi A4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • maxx79
    CBC Veteran
    • 21.02.2009
    • 106
    • Pancevo

audi A4

pozdrav svima

kako vam se cini ovaj audi?

da li mislite da je moguce da mu je tacna kilometraza?......(eto,nova godina je,pa razni deda mrazevi su aktuelni i oni koji veruju u njih......)
  • WEST 014
    CBC Senator XXL
    • 17.08.2010
    • 862
    • Valjevo
    • Audi A4

Odg: audi A4

Automobilu koji ima 60 000 km, nije potrebno poliranje i dubinsko pranje kao ovome.. Tako da cisto sumnjam, a i da je ta kilometraza i takvo stanje to se ne nudi na netu po ovoj ceni vec se uzima za sebe, rodjaka ili prijatelja... Pitaj na koju kilometrazu je carinjen auto, ubedjen sam da je podizana... Onda ti je dalje jasno da je isto tako i smanjena..
    Zao mi je sto sam te mozda razocarao ali ja ne verujem u deda mraza.. :-)

Comment

• jevrem
      CBC Senator XXL
      • 04.11.2006
      • 948
      • Smederevska Palanka
      • A4 2.0TDI quattro

I ja bih rekao da ima vise predjenih km. Uporedi ga sa ostalim A4-ma tog godista. Pa vidi da li je OK cena. Jos ga prodaje neki auto plac. Trebalo bi dobro da se ispita.
      Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
      Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks

Comment

• Franjo
        Banovan
        • 14.08.2009
        • 2831
        • Inđija - Beograd
        • Renault megan II res

Originally posted by jevrem View Post
        Trebalo bi dobro da se ispita!
        Moguće, da je kilometraža prava, da vlasnik s razlogom, nije puno prelazio. Očito, da je vozilo temeljno "sređeno" za prodaju! Ni dubinsko, ne može tako da izvuče godine upotrebe. Na slici motora, najbolje se vidi, da ipak nisu u potpunosti odradili "šminku". Veliki kontrast između motora i motornog prostora sa prljavim veznim limom i delom ispod vetrobranskog stakla. Sva creva su menjana, a rekao bih, da je i motor generalno sređen. Ako je vozilo iz "D" u takvom slučaju prave detaljnu dokumentaciju, koja ide uz servisnu knjižicu.

Kao što jevrem reče, potrebno je, da se dobro ispita, u prvom redu legalnost vozila. I tu, dolazimo do one stavke, oko koje smo mnogo diskutovali u vezi sa novim ZOBS, a to je broj motora! Iako je na zapadu, isti potrošna roba, ipak je u "krštenici", naveden broj prvougrađenog motora. Ako u servisnoj knjižici nije evidentirana zamena nekog agregata, proverio bih i to, upravo zbog navedenog, da "šminka" ne može da učini, da stari agregati, izgledaju kao novi.

Ako je sve legalno i detaljni pregled ne pokaže neko katastrofalno loše stanje, vozilo vredi svaki evrić, ako je prešao i 300 Kkm.

Comment

• Ognjen
          CBC Senator XXL
          • 21.02.2008
          • 438
          • Novi Beograd
          • -

Ukoliko ja dobro razumem oglas vozilo je neocarinjeno i na strane tablice, a to već i nije neka preterano niska cena. Jeste niža nego prosečna, ali ne toliko niska da bi bilo nemoguće.

Comment

• Franjo
            Banovan
            • 14.08.2009
            • 2831
            • Inđija - Beograd
            • Renault megan II res

U pravu si! To dovodi u sumnju legalnost posla. Mož`bit, ali i ne mora. U svakom slučaju, otvoriti četvore oči! Što se tiče carine, to bi se rešilo pod stavkom: cena nije fiksna!

Comment

Working...
            X