Iskrslo mi da za relativno sitne novce uzmem Almeru 2.0d 1997god.Nije na oglasu pa ne mogu da postavim link.Uglavnom,dobijam je za 900e s tim sto od ulaganja ima registracija,sve 4 gume,zamena i farbanje sajtni,akumulator i jedan far.Unutra je kao nova,ima 4 podizaca,cb,el siber,abs i air bag za vozaca i suvozaca.Samo nema klimu.Motor je perfektan,pali na dodir,ne dimi ni na merac ni na cep ni na auspuh.Posto i meni na Sunnyu istice registracija a imam alu felne i sve 4 nove gume kao i nov akumulator,racunam da registrujem tu almeru i prebacim akumulator i tockove sa sunya na almeru (ako su iste rupe) pa tako smanjim ulaganje.Ostaje jos far i taj limardki deo koji cu sam da odradim jer imam malo znanja,garazu,alat i Co2 aparat a i cale mi je bravar-varioc pa ce biti lako.
Ono sto mene zanima je kakve su te almere za odrzavanje,potrosnja itd?
Da li su cene slicne kao i za N13? Na oko mi taj cd20 motor deluje 99% isti kao i moj cd17 i jel pasu neki delovi posto imam 3 cd17 motora u delovima?
Ono sto mene zanima je kakve su te almere za odrzavanje,potrosnja itd?
Da li su cene slicne kao i za N13? Na oko mi taj cd20 motor deluje 99% isti kao i moj cd17 i jel pasu neki delovi posto imam 3 cd17 motora u delovima?
Comment