Menjaža Golf mk2 1.6 d za BMW E30 320 B/P-savet,mišljenje,za ili protiv

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 2Busy
    CBC Član
    • 19.12.2010
    • 44
    • Novi Sad

Menjaža Golf mk2 1.6 d za BMW E30 320 B/P-savet,mišljenje,za ili protiv

Zamolio bih cenjene članove foruma za mišljenje u vezi zamene mog Golfa za pomenuti BMW 320 B/P 1985. godište.Naime,lik me juče kontaktirao,sinoć smo se videli,probali vozila i ostavili da razmislimo do vikenda,pošto smo obojica na poslu po celi dan.
    P.S. Ja nikada do sada nisam vozio BMW,niti znam o čemu se tu radi sem da svi imaju zadnju vuču.
    Prilažem linkove mog Golfa i BMW-a.Hvala unapred.

• MS PK
    CBC Član
    • 09.01.2012
    • 89
    • Prokuplje
    • nema

Odg: Menjaža Golf mk2 1.6 d za BMW E30 320 B/P-savet,mišljenje,za ili protiv

On ima plin-ti nemas.On je malo duze ragistrovan ali kad pogledas to je neznatno,uostalom njemu je i skuplja ragistracija.Ako namas para za doplatu za nesto bolje,NE menjaj za taj bmw.To je krsina od 27god. a zahtevna i skupa za odrzavanje u p.m.6 klipa,6bobina,7kablova za svecice,6 svecica i to ne bilo koje nego kvalitetnije(skuplje). pa protokomer koji zeza sigurno..Imaju probleme sa glavom motora cesto dizu temp. na leru, ako nema sekvent plin onda trosi kao lud garant.Limarija im je mnogo losija nego kod golfica samo moras bolje da zagledas.I plus nema nikakvu cenu a ni potraznju. Registruj ti lepo tvog golfica i stavi plin i vozi se jos par god. kao gospodin covek.Delovi dzabe i ima ih i na trafici,svaki iole majstoe zna da ga popravi i prodavace se on jos par god sigurno.Bmw bi ti doso glave sigurno ako se nerazumes u auta.

Comment

• kiki243
      CBC Senator
      • 06.04.2011
      • 201
      • العربية

Originally posted by MS PK View Post
      Registruj ti lepo tvog golfica i stavi plin i vozi se jos par god.
      Ma stace mu plin.......ipak je dizel.Ne treba preterivati............

Opšte informacije

Vozilo: Polovno
      Marka: Volkswagen
      Model: Golf 2
      Godina proizvodnje: 1986
      Karoserija: Hečbek
      Gorivo: Dizel
      Fiksna cena: NE
      Zamena: DA
      Datum postavljanja: 11.01.2012.
      Broj oglasa: 1501392

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

Re: Menjaža Golf mk2 1.6 d za BMW E30 320 B/P-savet,mišljenje,za ili protiv

a sta bi se postiglo ovom zamenom?

ms pk, tek si se registrovao na forum, polako, ne moras dati odogovor na svako pitanje, narocito ne pogresan.
        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Hermes
          CBC Senator XXL
          • 14.02.2006
          • 1306
          • https://t.me/pump_upp
          • bemve

Ja mislim da ne treba da menjas osim ako nisi lagao u oglasu da ti je auto dobar i pouzdan.
          Taj bmw i golf dizel su nebo i zemlja, po svemu, osim po godistu i domovini, jedino tu su slicni.
          Ti si sa golfom navikao na nesto sto ovaj bmw nikad nece da ti pruzi, a to je baš jeftina voznja .

Uostalom, ko bi jos menjao dobar bmw za golfa, i to dizela?
          https://t.me/pump_upp

Comment

• gorans
            CBC Senator XXL
            • 09.03.2010
            • 1525
            • Beograd

Prvo sto mi upada u oci je da ste obojica lupili lepu cenu,koju vam nece niko ponuditi.Drugo,menjaj se ako si blesav.Uporedi cene delova i odrzavanja ta dva auta.Golf u proseku trosi 6l dizela pa u zavisnosti sta sipas kosta te od 600 do 800 din/100km a taj BMW ne trosi ispod 15l plina 100%,tako da to dodje minimum 1000 din/100km.
            Da ti ja ne solim pamet ali ako volis brzu voznju uzmi tog BMW-a a ako si vise za varijantu da se vozis jeftinije i dosta sporije onda zadrzi svog Golfa i uzivaj.

Comment

• Chubbs
              Everybody lies
              • 29.01.2006
              • 5807
              • Novi Sad
              • Audi A6 1.8T

da, ovaj bmw deluje kao da moze bar warp 2 da razvije.
              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

• gorans
                CBC Senator XXL
                • 09.03.2010
                • 1525
                • Beograd

A sta je warp 2?

Comment

• Chubbs
                  Everybody lies
                  • 29.01.2006
                  • 5807
                  • Novi Sad
                  • Audi A6 1.8T

Warp drive is a faster-than-light (FTL) propulsion system in the setting of many science fiction works

salu na stranu, ja i dalje ne vidim svrhu ove zamene. iz supljeg u prazno. te prednosti i mane sto se ovde spominju su vazile pre 20 godina kada su oba jos bili necemu.

Comment

• MS PK
                    CBC Član
                    • 09.01.2012
                    • 89
                    • Prokuplje
                    • nema

Izvinjavam se na gresci oko pogonskog goriva , ali onda je jos i vise razloga da se ne radi zamena. Jesam nov na forumu, i naravno da nemoram da odg. na svaku poruku,ali ovo je tema iz "mog sveta".Puno se razumem oko toga i imao sam dobru nameru i prijateljski savet za 2busy-a

Comment

Working...
                    X