Suzuki Liana 1.4D karavan / 2005g

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Wolf 79
    CBC Član
    • 13.01.2012
    • 14
    • Beograd
    • Corsa C 1.3CDTI

Suzuki Liana 1.4D karavan / 2005g

Lunjam nesto po auto sajtovima za prodaju polovnjaka, i naletim na ovao cudo. Ako se ne varam to je onaj cuveni auto iz Top Gear-a, samo sto je tamo bila neka limuzina, a ovo je karavan. Moram prizanti da kod nas na ulicama nisam video ovakav model, ni karavan ni limuzinu. Previse sam ziheras da bih ovo kupio, iako sam prilicno siguran da je u pitanju dobar auto. Motor mi je nepoznat, pise da je 1.4D, moze biti mozda onaj Ford/PSA/Toyota, ali on cini mi se nema sa 90ks, samo 68 i 82ks, zna li neko poreklo ovog motora. To je mozda i greskom napisano, verovatno je neki 2.0D u pitanju, poreklom japanac, npr.Toyota, oni imaju takav motor - Suzukijev motor sigurno nije jer oni ionako samo cepaju benzince, a D uzmu neciji ako im treba.
    Bas me zanima ima li neko iskustva sa ovom makinom i kako vam deluje?

Inace trazim auto i gledam neke minivene i karavane, pa sam zalutao do Suzukija...

• GTX
    CBC Senator XXL
    • 13.09.2008
    • 422
    • Subotica
    • Nexia 1.5 16v

Odg: Suzuki Liana 1.4D karavan / 2005g

Ima burazer Corollu 1.4D-4D sa 90KS,verovatno je to taj motor.
    Last edited by GTX; 13.01.2012, 13:25.

Comment

• vladaomega
      CBC Senator XXL
      • 11.10.2010
      • 484
      • beograd

1.4 DDIS je motor PSA hdi

Comment

• Wolf 79
        CBC Član
        • 13.01.2012
        • 14
        • Beograd
        • Corsa C 1.3CDTI

Ako je PSA motor, onda je to dobra strana ovog auta. Potrosnja i odrzavanje motora bi trebalo da bude ok. Ali sta ako ode nesto od limarije, svetlosne grupe, trap i slicno, verovatno bi po delove morao ici u Madjarsku ili Sloveniju...
        Cena za ovaj auto je interesantna, 2005 1.4D sa finom opremom je oko 3800e, za te novce tesko da bi se nesto naslo te velicine i opreme u evropskoj industriji...

Comment

• vladaomega
          CBC Senator XXL
          • 11.10.2010
          • 484
          • beograd

postoji servis suzuki u bgd na Vozdovcu vec 20 godina tako da delovi i odrzavanje nisu problem

Comment

• Wolf 79
            CBC Član
            • 13.01.2012
            • 14
            • Beograd
            • Corsa C 1.3CDTI

Vredi li ovaj auto (naravno ako je u dobrom stanju) da se plati za 2005.g sa dizel motorom 3900eur??? Oprema deluje vise nego sobra za jednog japanca...ABS/ESP/ASR, multifunkcionalni volan,dalj.zaključavanje,bord, grejanje sedišta, maglenke, alu felne...uz standardnu opremu za auto u tom godistu. To je ona dilema koju imam kod retkih auta, vredi li ih kupiti ako je dobra ponuda, tj.za te pare se moze uzeti 2-3 god starija astra ili focus ili stilo ili megan. Sta ocekivati kod servisiranja, gubitka vrednosti kod dalje prodaje, nabavke karoserijskih ili delova oslanjanja (za redova nservis verovatno nije frka).

Comment

Working...
            X