Razmisljam o kupovini svog prvog automobia i potrebna mi je pomoc. Student sam tako da mi budzet nije veliki, oko 3000 evra, uz to da do leta moze da poraste za jos nekih 2000. Auto mi nije neophodan tako da se kupovina svakako moze odloziti. Voznju sam polozio pre godinu dana i od tada sam vozio oceva i majcina kola, ford ka i kia picanto. Zivim u centru Beograda, gde je tuca oko parking mesta, pa auto mora da bude (relativno) mali. Sto se ostalih stvari tice jedini uslovi koje mora da zadovolji su da ima klimu, abs, servo i vazdusne jastuke. Kako ne planiram da prelazim velike kilometraze, dok auto ne trosi 15 litara, nije mi preterano bitno da li je dizel ili benzin. Cini mi se da su benzinci jeftiniji od dizelasa.
Krajnje pitanje je kako da izaberam auto koji odgovara ovom opisu? Do kog godista i kilometraze ici? Da li ima smisla uopste kupovati auto za ove pare? Ne zelim da kupim nesto sto cu posle morati vise da popravljam nego da vozim.
Oko marki i modela nemam neke preterane teznje (imam, ali znam da ne mogu da kupim subaru impreza wrx
).
Hvala unapred za pomoc
Krajnje pitanje je kako da izaberam auto koji odgovara ovom opisu? Do kog godista i kilometraze ici? Da li ima smisla uopste kupovati auto za ove pare? Ne zelim da kupim nesto sto cu posle morati vise da popravljam nego da vozim.
Oko marki i modela nemam neke preterane teznje (imam, ali znam da ne mogu da kupim subaru impreza wrx

Hvala unapred za pomoc

Comment