Ford Mondeo TDCI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • WEST 014
    CBC Senator XXL
    • 17.08.2010
    • 862
    • Valjevo
    • Audi A4

Ford Mondeo TDCI

Nekih 15 dana trazim automobil za sebe, izbor mi se sveo na audi a3, eventulano golf 4 sa troja vrata sa TDI motorom. Nesto me vuce da opet vozim dizela, ne znam sto.. Naravno kako to uvek ide, ne mogu da nadjem to sto hocu. Obisao sam Valjevo, Sabac, Cacak, sve su teski krsevi. Ne trazim dlaku u jajetu ali jednostavno moj prethodni auto star 15 godina je bio u daleko boljem stanju.

Slucajno u Kraljevu naidjoh na Mondeo, automobil nekih 1000 eura jeftiniji od golfa, a veliki prostran auto.. Motor 2.0 tdci, prvi put se srecem sa njim u zivotu. Sednem u auto provozam, dosta bucan po meni, malo je i lenj. Ali nekako lepo ide, udoban je, dosta mi se svideo u voznji. Cena 3400 eura za 2001 godiste. Za to godiste prilicno je lepo ocuvan, najmanje mu je izlizan volan od svih do sada. Posle naidjem i na jednog Ghia sa kozom, ali je skup 4500.

Posto ne znam apsolutno nista o ovom modelu molio bih da mi neko napise neko iskustvo iz prve ruke.Sta su mu boljke, cenu odrzavanja, i sve sto moze da mi bude od koristi. Da bih znao da li da se upustam u ovu pricu, nemam bas nekih para za bacanje, a za dosta manje para dobijam veci auto pa mi je zato i zanimljiviji.
    Ajmo vlasnici Forda!

Evo linka konkretnog primerka

EDIT:

Vidim sad da na slici na motoru nigde ne pise TDCI vec samo dura torq DI, pa ne znam jel ovo TDCI ili DI, mozda je prodavac pogresio. Neka neko kaze, ja se u ovo razumem kao Marica u nuklearnu fiziku.

Last edited by WEST 014; 24.03.2012, 21:17.
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

Odg: Ford Mondeo TDCI

tdci. obrati paznju na zamajac, vozacevo sediste elektricno podesavanje, pogledaj da li je skidana dekla lanca (videces po silikonu ako ima viska) i obavezno na rad motora!! P.S: malo je saren!!!
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• WEST 014
      CBC Senator XXL
      • 17.08.2010
      • 862
      • Valjevo
      • Audi A4

Mislis li na zadnji branik, i meni na slici izgleda, mada danas to nisam video. A motor je upalio odlicno, i radio bez greske.

Comment

• sri98
        Admin od Trpeze
        • 24.10.2004
        • 7262
        • Republic of Konjarnik
        • Toyota Corolla E 210

Re: Odg: Ford Mondeo TDCI

ako ne upali odlicno na + 20 onda je bas krsh
        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• vladaomega
          CBC Senator XXL
          • 11.10.2010
          • 484
          • beograd

Motor 2.0 tdci/....Nije tdci vec di ovaj ima bosch pumpu i mozdaje to bolja varijanta.

Comment

• WEST 014
            CBC Senator XXL
            • 17.08.2010
            • 862
            • Valjevo
            • Audi A4

Moze Lock, odustao od Forda. Nadam se da sam nasao auto, pa se vidimo u ''automobili clanova'' ako sve prodje dobro. Hvala svima!!

Comment

• Chubbs
              Everybody lies
              • 29.01.2006
              • 5807
              • Novi Sad
              • Audi A6 1.8T

Re: Ford Mondeo TDCI

ako nisi, javi da otvorimo
              You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
              Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
              X