Alfa romeo 147

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • danilopeka
    CBC Član
    • 03.03.2011
    • 82
    • Prijepolje

Alfa romeo 147

Interesuje me vase misljenje o ovome automobilu? dosad sam vozio punta i resio da malo promenim...koji motor preporucujete? mane, prednosti auta? http://polovniautomobili.com/oglas21...meo_147_16_ts/

ovako nesto mi je zapalo za oko
    Last edited by danilopeka; 18.05.2012, 19:55.
    Najsigurniji način da udvostručite svoj novac jest da ga presavijete i vratite u džep!
  • WEST 014
    CBC Senator XXL
    • 17.08.2010
    • 862
    • Valjevo
    • Audi A4

Odg: Alfa romeo 147

Moram nesto napisati o prodaji vozila u Sapcu. Nema veze sa ovom alfom, vec konkretno kako rade. Ima 2 plafon 3 placa koja prodaju solidna vozila manje vise. To su placevi koji prodaju uglavnom vozila od 2006 god. pa na gore ili luksuzna vozila. Ostalo je otpad zivi! Isao sam od placa do placa sa drugom koji poznaje sve dilere i kobajagi da mi oni preporuce koji je auto za mene. To je postalo smesno, nisam neki vrsni poznavalac mehanike, ali slep bi video kakve dreseve prodaju. Najjace je bilo kada sam otisao na javno carinsko skladiste gde se vide vozila u stanju kakva su stigla. Zao mi je samo sto nisam imao pri ruci aparat da slikam te krseve. Znaci ja tamo nisam video dobar auto. Pod dobar ne podrazumevam nov, vec automobil koji nije teze udaran, kome su motor i menjac u ok stanju. Da ne pricam za gume koje su na 95% za bacanje, plivajuce zamajce na dizelima i ostalo... Ako kupujes tamo auto otvori cetvore oci i povedi dobrog majstora sa dijagnostikom.

Comment

• Ognjen
      CBC Senator XXL
      • 21.02.2008
      • 438
      • Novi Beograd
      • -

Mislim da je za taj auto bolji izbor motor 1.8 ili 2.0. Nisu veći potrošači, registracija nije mnogo veća, održavanje tu negde, a mnogo su jači i lepši za vožnju.

Za Šabac se slažem

Comment

• ada
        CBC Senator XXL
        • 04.06.2005
        • 2375
        • Novi Sad
        • Svasta nesto

bezi od kola koja su dosla ovde sa tablicama iz italije jer imaju zabranu pa nemogu odma da se odjave. Ako krenes sa takvim kolima preko ode auto dok vlasnik ne isplati dug (parking ili neki prekrsaj)
        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
        Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
        Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
        Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• danilopeka
          CBC Član
          • 03.03.2011
          • 82
          • Prijepolje

Ok momci..ja sam auta najiskrenije naveo kao primer...citao sam dosta o alfi..te skupi delovi..odrzavanje..osetljiva..pa necemo je valjda po selu voziti..?? onda mi isto malo prave pometnju motori 1.6 sa 105hp i 120hp? ili JTD 1,9? ..ova auta su mi bas zapala za oko

...kazu bolje je uzeti stila..ali po meni..nisam strucnjak..stilo je kanta naspram alfe sto se estetike tice..a i citao sam da ima razlike u benzincima 105 i 120hp u nekom varijatoru? neki ne preporucuju zbog toga benzinca sa 120hp
          Last edited by danilopeka; 18.05.2012, 22:12.
          Najsigurniji način da udvostručite svoj novac jest da ga presavijete i vratite u džep!

Comment

• Ognjen
            CBC Senator XXL
            • 21.02.2008
            • 438
            • Novi Beograd
            • -

imaš i benzince 1.8 i 2.-0, i po meni to ti je najbolji izbor. ova jtd izgleda fantastično, i postalo je zabrinjavajuće šta se sve može kupiti za 2700 evra, zapravo mislim da je suviše dobro da bi bilo istinito.
            jtd je odličan motor, ali ja lično ne bih smeo da kupim jtd u tom cenovnom rangu.

varijator nije problem, niti nešto što bi trebalo da te odvrati od kupovine.

Comment

• WEST 014
              CBC Senator XXL
              • 17.08.2010
              • 862
              • Valjevo
              • Audi A4

Mnogo dobro joj stoji crvena boja!! Ove dve prve su prelepe!

Comment

• danilopeka
                CBC Član
                • 03.03.2011
                • 82
                • Prijepolje

Znam brate i ja sam se odusevio..a na polovniautomobili.com nisam nasao nijedan 1.8 ili 2.0...samo da zakljucimo..price o alfinim benzicima da crkavaju brze od dizela nisu istinite?....a da li je bas skupo to odrzavanje?..posto sam ja buduci student..i koji motor preporucujete..mozda sam dosadan ali volim da znam sta valja od ljudi koji su iskusni.
                Last edited by danilopeka; 18.05.2012, 23:11.

Comment

• WEST 014
                  CBC Senator XXL
                  • 17.08.2010
                  • 862
                  • Valjevo
                  • Audi A4

Imas na forumu dosta tema o Alfama, jedna je cak i sticky. Prelistaj malo, ne budi lencuga

Comment

• danilopeka
                    CBC Član
                    • 03.03.2011
                    • 82
                    • Prijepolje

Koliko sam shvatio jeste skuplje ali i kvalitetnije odrzavanje sto se na kraju okrene na isto...ali nisam mogao nigde da nadjem od one tri varijante motora koji da trazim..nesto mi najvise lezi benzinac 1.6 120hp..?

Comment

• Franjo
                      Banovan
                      • 14.08.2009
                      • 2831
                      • Inđija - Beograd
                      • Renault megan II res

Ovaj mi izgleda najsolidnije! Ipak, potrebna je detaljna (rigorozna) provera kompletnog stanja. Zavisno, s kojom sumom raspolažeš, sigurno nije preteran izdatak za generalno sređivanje, pa da imaš solidan auto.

O tome, može Dora reči mnooogo više od mene i većine članova ovog foruma, bez obzira na staru ljubav, koja još uvek plamti punim žarom!

Comment

• danilopeka
                        CBC Član
                        • 03.03.2011
                        • 82
                        • Prijepolje

Da ne otvaram novu temu? koja je razlika u potrosni izmedju benzinca 1.6 120hp i JTD 1.9 120hp ?

Comment

• Iznogudovic
                          CBC Početnik
                          • 21.12.2010
                          • 2
                          • Vrbas

Druze idi na ARCS.COM to ti je alfa klub i tamo ima sit da se nacitas apsolutno svih informacija u vezi bilo koje alfe
                          bilo kog motora, samo da znas od benzinaca u 147-cu imas samo 1,6 sa 105 konja, 1,6 sa 120, 2,0 sa 150 i jel najzanimljivija, ali i najdalja GTA 3,2 sa cini mi se 250 konjica nisam bas siguran.
                          Lično vozim ovu najsalbiju sa 105 ks, i zadovoljan sam, ali pazi sta uzimas u srbiji je uglavnom na placevima teski otpad iz italije sa najmanje 300.000 km jer dobri promerci naprimer u Nemackoj kostaju preko 2000e pa ti vidi kakvi mogu biti ovde ovi po ceni od 2500 znaci da su nabavljeni za plafon 1000 e, a to tesko da valja

Comment

• Dora
                            Nadzornik!!!
                            • 24.10.2004
                            • 17451
                            • Novi Sad
                            • FIAT

Ispravna i korisna adresa je

Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• danilopeka
                              CBC Član
                              • 03.03.2011
                              • 82
                              • Prijepolje

Ok..hvala

Comment

Working...
                              X