jel samo da se ofarba ? . ja sam imao 131 supermirafiori TC 1600ccm 98ks. 1979 godiste. kad sam ga prodao 1995 godie,bio je truo ko bas. i farban vec 3 puta. razabio se napred. super auto.ali limarija katastrofa. proveri ti njega dobrooo limarijski,pre nego sto bilo sta drugo krenes da radis.
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Te kasnije verzije su brze trulile ne znam zasto. Ovaj je farban jednom, ima i gita bar na 2 mesta, ali ispod nije truo. Ovo gore ce se pokrpiti ako mi se svidi pa resim da ostane kod mene. U svakom slucaju ne treba mnogo da se ceka. Ovaj je sa 4 brzine 1300 ohv. Motor duvka naravno ne znam jos koliko trosi ulja, al nisu masne svecice.
Ja sam prosle godine prodao moj 131 mirafiori 1.6ts (sa motorom 2.0ts ) sa ugradjenim atestiranim plinom, odlicnim motorom koji ne duva i ne trosi ulje, ali je auto poceo da truli (grede, sajtne, rubovi) kolegi za 400e. Sto je najgore kolega ga je vozio dok je trajala registracija, sad ga je parkirao u dvoriste, zao mi je da ga gledam onakvog. Extra sam se navozio tim autom 7 godina, bices i ti zadovoljan.
Comment