Interesuje me sledece..sta je problem kad motor dize ulje na meganu.tj jedno 10cm od maximuma baca..a motor radi normalno..nema nikakvog dima i ostalih problema..gledao sam jednog juce pa me to odbilo..da bi mi majstor rekao da tako treba???
Reno megan
Collapse
X
-
Reno megan
Last edited by danilopeka; 04.07.2012, 03:35.Najsigurniji način da udvostručite svoj novac jest da ga presavijete i vratite u džep!Tags: None
-
-
Odg: Reno megan
Kako si ti ustanovio da on baca ulje 10cm preko maximuma?
Jel dok motor radi ti vidis kroz njega,ili?
Druga je stvar ako ga ugasis i posle 15min izvuces merac i vidis da na njemu ima preko max.Mada,posto ga gledas na placu,neznas da li je sam podigao nivo ili mu je neko dolio jos malko,posto ima mesta.
-
-
Odg: Reno megan
Gledao sam od privatnog lica..tako sto sam dok je izgasen bio auto gledao ulje..izvadio merac koji je pokazivao neka 2-3cm od max..prodavac je rekao da je verovatno dosuto vise jer ga je tek uvezao iz holandije..potom je auto radio nekih 15...20min i kad sam izvadio merac ulje je bilo 10cm iznad max..a da baca ulje sam provalio po tome sto mi je majica bila umazana sa par kapi..Najsigurniji način da udvostručite svoj novac jest da ga presavijete i vratite u džep!
Comment
-
Comment