Hitno!Reciklaža auta pod ovlašćenjem.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 2Busy
    CBC Član
    • 19.12.2010
    • 44
    • Novi Sad

Hitno!Reciklaža auta pod ovlašćenjem.

Ako bi mogao da dobijem što hitniji i precizniji odgovor.
    Naime,menjali smo aute (oba imaju preko 25 godina)uz dogovor da napravimo međusobno ovlašćenja na vozila.Moja supruga diže Punta mjet na kredit i hoćemo da taj auto damo na reciklažu radi ostvarivanja popusta.Sutra mi stiže ovlašćenje na taj auto od vlasnika,ali na moje ime.Zanima me da li ja mogu da ženi "poklonim" taj auto,da bi ovo odradili?Ili ne mora?Znači,da li mora taj auto koji daje na reciklažu da se vodi na nju ili samo ovlašćenje ?Da li može na ovlašćenje da se pravi ovlašćenje ili tako nešto ?
    Nadam se da je neko razumeo šta sam hteo da pitam.Unapred se zahvaljujem na odgovorima.
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Odg: Hitno!Reciklaža auta pod ovlašćenjem.

Ja ne znam tačan odgovor ali dok ne stigne neko ko zna. Koliko ja znam bitno je da se doveze auto do njih, nisam siguran više ni da li mora biti registrovan jer u principu to je humana zelena akcija, skloniti jedna krš sa ulice i uzeti novi auto tako da bi trebalo da je svejedno čiji je ako će ga spresati
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• 2Busy
      CBC Član
      • 19.12.2010
      • 44
      • Novi Sad

Ok.Hvala na odgovoru.

Comment

• Dzoni_mkv
        CBC Senator XXL
        • 29.04.2007
        • 875
        • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Ja kada sam kupovao nije bilo bitno nista. Samo da tablice nisu istekle posle odredjenog datuma ( ne secam se koji datum je bio u pitanju). Iskren da budem, meni su ljudi iz auto-kuce izasli u susret, nasli su neki krs od auta, odvezli ga na otpad i sve zavrsili u moje ime. Ja sam platio taj auto (neka Fica od 80 eur ). Tako da moze. Bitno je samo da se skloni neki lom sa ulice. Ne znam koiki je sada popust za staro za novo tada je bilo 1000 eur tako da mi se ova transakcija isplatila, a pravila reciklaze su menjali ko zna koliko puta.
        You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• 2Busy
          CBC Član
          • 19.12.2010
          • 44
          • Novi Sad

Raspitao sam se kod ovlašćenog dilera i oni su mi rekli da je potpuno nevažno čiji je automobil koji će se reciklirati.

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Pa to je ok, jedan sa ulice a drugi na ulicu. Makneš omraženom komšiji auto pa u presu
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• 2Busy
              CBC Član
              • 19.12.2010
              • 44
              • Novi Sad

Upravo tako.Sad baš nešto razmišljam,imamo oko zgrade jednu Z128 i R19 koji stoje neregistrovani.

Comment

• Dzoni_mkv
                CBC Senator XXL
                • 29.04.2007
                • 875

Pazi, znam X ljudi koji su pri kupovini menjali sa rodjakom/komsijom/drugom auta. Npr kolega je imao Golfa I koji je bio ono.....solidan limarija OK, motor solidan ali mator i los enterijer i kada je kupovao Puntica, tog Golfa je dao drugaru a od njega uzeo nekog Yuga koji je bio.... majko rodjena, nikad veci lom a da se kotrlja video nisam. Zasto da ne. On tog Golfa nema sanse da bi prodao za 1000 eur a ovom je ucionio uslugu. Dobro svima. Dakle ako taj tvoj stari auto nekom vrsi posao a ima neki lom samo zameni, tebi ni iz dzepa ni u dzep jer dobijes taj popust pa dobijes a nekom mozda ucinis veliku uslugu. Koliko je sada popust uopste?

Comment

• 2Busy
                  CBC Član
                  • 19.12.2010
                  • 44
                  • Novi Sad

To jeste super stvar da se pomogne nekome ko nema nikakav auto,ali ja imam PUG 205 iz '84. godine za koga nema delova.Bolje nek' on ide pod presu,nego nekome da učinim medveđu uslugu.
                  Inače,popust je i dalje 1000 evra.
                  Last edited by 2Busy; 25.07.2012, 21:31.

Comment

• Dzoni_mkv
                    CBC Senator XXL
                    • 29.04.2007
                    • 875

Ma ok, samo kazem

Comment

Working...
                    X