Pozdrav svima. Prvo da kazem da nemam pojma o automobilima, pa zato trazim pomoc. Kupio bih polovnjaka do 3500 e. Molim korisnike koji se malo vise razumeju da mi daju svoje predloge, koji auto za te pare moze da se nadje. Takodje da mi pomognu oko toga sta gledati, nasta obratiti paznju, zamke, prevare i sl. Unapred hvala svima
Pomoc prilikom kupovine polovnjaka do 3500 e.
Collapse
X
-
Odg: Pomoc prilikom kupovine polovnjaka do 3500 e.
Širok pojam! Od do kubika, od do kW, od do godišta, pogonsko gorivo, obavezna oprema, tip menjača, i.t.d. I kad sve to uneseš na nekim od specijalizovanih sajtova za prodaju polovnjaka izlistaće ti se 5,6-10 modela. Što više kriterijuma uneseš precizniji ćeš rezultat dobiti. E onda postavi pitanje šta da izabereš npr lagunu, alfu, stila, megana, i.t.d. Pa možeš očekivati neke preciznije odgovore u smislu iskstva sa pojedinim modelima, uobičajenim kvarovima, cenom održavanja, i.t.d. Ovako odgovora je milion, neko preferira plin, neko dizela, neko renoa, neko fiata... A sve su to neka šarolika sikustva. Može biti da je neki model u verziji sa 1.7 motorom jako loš a da se u veriji sa 1.2 pokazao jako dobro. Moraš biti malo precizniji.
-
-
Odg: Pomoc prilikom kupovine polovnjaka do 3500 e.
[CENTER]Nisam neki strucnjak za automobile ali posto vidim da i sam razmisljas o Pezou 406 pa bih ti i ja preporucio taj auto samo sto ja vise preferiram benzince. Mislim da za pomenutu sumu novca mozes naci 406-ticu u sasvim korektnom stanju i bez nekog dodatnog ulaganja.
Za bilo kog dizela obrati paznju na stanje motora pre svega, a naravno i stanje celokupnog auta da nedodjes u situaciju da po kupovini auta dajes neke vece pare za popravku pa ti na kraju isti auto izadje 4000 ili vise eura.
Za stvari na koje trebas obracati paznju mora da se javi neko strucniji jer kao sto rekoh nisam strucnjak samo mi se pomenuti auto svidja
npr.Code:http://www.polovniautomobili.com/oglas2435585/peugeot_406_20_hdi
Code:http://www.polovniautomobili.com/oglas1934162/peugeot_406_hdi/
Last edited by shime; 10.08.2012, 20:18.
Comment
-
Comment