Stilo 1.6 16v?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shofer
    CBC Član
    • 20.12.2009
    • 41
    • Beograd

Stilo 1.6 16v?

Pozdrav svima

Interesuje me nečije iskustvo sa Stilom 1.6 16v, 5 vrata, 2002. godište, klima, ABS,ASR, ESP,...
    Kakav je po pitanju potrošnje, agilnosti motora za tu karoseriju, održavanje,...?
    Hvala...

• Tech
    CBC Senator XXL
    • 13.01.2008
    • 384
    • Novi Sad

Stilo sa tim godistem je dosta problematican.Novija godista su mnogo bolja jer su mnoge greske otklonjene u proizvodnji.

Poznati su problemi sa instalacijom kao i senzorom za tezinu u suvozac. sediste za air-bag.To je lako resivo ali nije besplatno...Medjutim najveci problem tog modela je sa racunarom motora.Uzrok je pregrevanje istog zbog toga sto je lose pozicioniran.Taj kvar je tesko popraviti...Sem toga takodje su poznati i problemi sa instalacijom u motornom prostoru,osigurac.tablom...mora se precizno uzubciti sto je veliki problem mnogim mehanicarima...problemi sa el. servo volanom...itd...

Kao sto rekoh,dosta bolje resenje su novija godista...ukoliko mogucnosti to dopustaju...

Comment

• shofer
      CBC Član
      • 20.12.2009
      • 41
      • Beograd

Hvala...

Comment

• uros77
        CBC Član
        • 14.10.2007
        • 40
        • Kragujevac
        • Škoda fabia 1.2

Par godina na ovom sajtu je vladala prava pomama za Stilom samo reci hvale su bile, cak sam i ja koji uvek vozim nemacki auto pomislio da je Stilo jedan od najboljih .

Comment

• hansf
          CBC Član
          • 01.08.2009
          • 68
          • Ns
          • Stilo MW MJet

"Najbolji za odnos ulozeno-dobijeno"
          Ali to ti vazi za JTD/multijet, mani se corava posla s benzincem, ako bas hoces benz. biraj neki sa drugim motorom ili neki mladji 2004+, ili neki drugi auto....
          Yugo- Das auto....

Comment

• legenda
            CBC Senator XXL
            • 28.03.2009
            • 1345
            • Beograd

Stilo 1.6 16v ali sa opelovim motorom twinport je prava stvar...ubacivao se u zadnje serije 2006 i 2007-me godine...od 2004-te je ubacivan 1.4 16v sa 95ks i to je mnogo bolji izbor nego stari 1.6...u sustini zahvalan auto za odrzavanje i jeftin u nabavci...samo 2004+

Comment

Working...
            X