Ljudi pozdrav za sve...Nov sam na forumu pa rekoh da odmah otvorim jednu temu za dobrodoslicu
..konacno sam skupio neke pare i u sredu idem da pazarim,auto,i bez njega se ne vracam pa koji god da je...gledam ih po oglasima zadnjih 6 meseci,znam ih vise na pamet,iscitao sam milion i tema,i sad na kraju kad je vreme za kupovinu stvarno vise nisam pametan sa uzeti,sto ih vise gledam to manje znam...Elem budzet je max do 2700-2800 evra...ja san od silnog gledanja izdvojio 5,6 modela,ali da me koljete sad ne bih znao sta da uzmem...da su bar svi tu iz mog kraja pa da ih razlgedam svaki,probam,mozda bih vec nesto i mogao da resim..ovako mrka kapa...elem,evo postavicu linkove pa mi recite vi onako na prvi pogled sta biste vi odabrali..da kazem da sam mahom gledao benzince,jer mislim da ima boljih primeraka od dizelasa,a i naviko sam na kombinaciju benzin=plin..ne treba da bude karavan,i od manjih vozila sa 3 vrata jedin
sam gledao stila,ostalo sam zaobisao...elem evo linkova pa ajd prosudite
eto ljudi to sam ja izdvojio iz ponude danima gledajuci oglase..znam da su auta iz razlicitih segmenata,ali to mi nije toliko vazno..inace godisnje prelazim max 15000 km...onako na prvo gledanje najvise naginjem ovom pasatu 1.8 t ili seatu leonu,jer je proverena tehnologija..ali opet ne znam ni sam..aj recite vi vase misljnje...hvala najlepse i pozdrav

eto ljudi to sam ja izdvojio iz ponude danima gledajuci oglase..znam da su auta iz razlicitih segmenata,ali to mi nije toliko vazno..inace godisnje prelazim max 15000 km...onako na prvo gledanje najvise naginjem ovom pasatu 1.8 t ili seatu leonu,jer je proverena tehnologija..ali opet ne znam ni sam..aj recite vi vase misljnje...hvala najlepse i pozdrav
Comment