Zna li neko gde ima dobar 944 da se kupi, ili neki koji mozda i nije toliko dobar, ali se isplati da se ulozi u sredjivanje?
Porsche 944
Collapse
X
-
Tags: None
-
-
Posto sam nekada vozio 924,ponudi mi kolega 944 od svog drugara.Kaze da je mozda naj bolji u Srbiji.Sve tip-top,odrzavan u Porsche-u.Trazio je 3000e jer mu je hitno a u zadnje 2 god ulozio je vise nego sto trazi (mislim da je ubacen nov motor) ako si zainteresovan mogu da pitam jel jos aktuelan.Samo neznam da li je 2.5 ili 3.0 ali je onaj noviji sa lepom instrument tablom.Ima felne od 997
-
-
-
Comment
-
-
Ma on ga je prodao nekom prijatelju, pa je zvao tog prijatelja, a ovaj odbio da ga proda i eto.....
Comment
-
-
-
Kvalitetan sportski auto za male pare.
Mada nije nesto spektakularno brz, racunam da je dobar osecaj u voznji, a to me jako zanima.
Ruzan je do bola sa zadnje strane,sa boka onako, odnapred mi se svidja sve dok su farovi unutra.
Otkud znam, uhvatilo me odavno da imam neko cudo za vikend voznje....za svaki dan mi je bmw
Comment
-
-
Posto sam imao 924,mogu da ti kazem da je osacaj u voznji fantastican.Auto lezi izuzetno i na pravcu i u krivinama.Odlicno je izbalansiran jer ima menjac nazad.Mene je iznenadilo da auto uopste nije neudoban i pored izuzetno tvrdog ogibljenja.Taj auto ima 2.0 motor od samo 125ks ali ko ga nije vozio nece verovati da 230 km/h izvlaci iz zezanja a na 180 km/h zakucava u sediste.
Na osnovu toga mogu da zakljucim da je 944 sigurno izuzetno brz jer ima 40ks i 500ccm vise a ima i bolje kocnice od 924 jer ima 4xdisk.Takodje ima i vece i sire tockove a mislim i da je nesto siri auto.
Verujem da za te pare nemoze da se nadje bolji sportista.
Comment
-
Comment