renault scenic 1.5 ili 2.0

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • descha
    CBC Početnik
    • 01.10.2012
    • 1
    • zajecar

renault scenic 1.5 ili 2.0

pozdrav prijatelji ,svidja mi se reno scenic ,hteo bih dizela da uzmem ali ne znam za koji od ova dva motora odluciti se.....naravno u oitanju su polovna vizila iz 2003 2004..................interesuje me koji je po vasem iskustvu bolji.......pozdrav
  • markofpi
    CBC Senator XXL
    • 27.07.2006
    • 1552
    • Bezanijska Kosa

Potpisujem 2.0 16V, nikako onaj drugi 2.0 koji se ugradjivao u lagunu i nosi oznaku cini mi se IDE ili tako nesto. Ugradis plin i boli te uvo. Uredjaj ces pr eili kasnije isplatiti i voziti se duplo jeftinije, nemas prijavuci zamaja, toliko osetljive dizne, turbinu i sl. Taj mali 1.5 dci ima odredjenih problema i mislim da je vise za penzionersku voznju, a kontam i da nije bas za gabarite Scenic-a. Uostalom probaj i jedan i drugi motor pa vidi.

Comment

• chaboo
      CBC Veteran
      • 17.06.2012
      • 195
      • Beograd V.Mostanica
      • citroen C5 hdi

Mislim da covek misli na 2.0 dizel sa 150 ks a kao hvale taj motor, mada je noviji pa se jos kod nas nije pokazao u pravom svetlu.

Comment

• markofpi
        CBC Senator XXL
        • 27.07.2006
        • 1552
        • Bezanijska Kosa

E ako je mislio na diesel onda svakako taj 2.0dci, mada mislim da se u toj kubikazi i snazi od 150ks nije ugradjivao u tim godinama vec kasnije pred lansiranje Lagune III. Mozda je mislio na 1.9dci, a sve mane i bolje moze naci na drugoj temi. Naravno 120kg 6. brzina

Comment

Working...
        X