to buy or cry :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dris
    CBC Veteran
    • 24.01.2008
    • 172
    • Novi Sad

to buy or cry :)

Šta mislite o ovom autu http://www.polovniautomobili.com/ogl...ia_19_d_64_ks/

Kako se pokazao ovaj dizel, cena održavanja, limarija ?

Ubeđujem ćaleta da obnovi vozni park... u principu nije bitna klima,niti performanse... bitno je cena održavanja i pouzdanost jer je u uglavnom van gradska vožnja i bitno mu je da nema problema u putu.

Sve sugestije i za druge modele su dobrodošle, neki limit za kupovinu je okvirno 2000e, max 2500 ako je extra auto. Znam da je punto poprilično jeftin ali nešto nisam siguran da bi to rešilo problem (trenutno se vozi lajka samara i u principu je OK i jeftin autić ali nije baš pouzdan).

Možda nešto ovako:

http://www.polovniautomobili.com/ogl..._18_tddi_ghia/ možda mi se ovaj model sviđa ali prodavac nikako (šala mala)

unapred hvala svima na predlozima i savetima.
  • chaboo
    CBC Veteran
    • 17.06.2012
    • 195
    • Beograd V.Mostanica
    • citroen C5 hdi

Felicija dizel je zesci promasaj jer su motori dolazili sa fabrickom greskom na hilznama (retko koja je mogla kao nova da sastavi 50-60 hkm bez otvaranja a neke (manji broj )je prelazio dosta vise ali opet malo).E sad blokovi za njih su stizali iz Mexica ili Argentine (jedni su losi jedni malo manje losi) i uz kombinaciju sa nesrecnom lucasovom pumpom visokog pritiska eto belaja.
    Od ova tri najbolji izbor po meni je ovaj fiat staviti plin (leze mu ko **** na nosu) jedan od najjeftinijih za odrzavanje.

Comment

• dris
      CBC Veteran
      • 24.01.2008
      • 172
      • Novi Sad

OK. Hvala.

O toj Skodi i motoru nisam imao nikakve informacije...

Comment

• live123
        CBC Početnik
        • 07.12.2012
        • 1
        • live123

poz

Ja sam imao dobro iskustvo sa skodom. Mada cuo sam da su neki imali i problema. Kad kupujes auto najbolje ti da povedes sa sobom nekog iskusnog mehanicara da ti pogleda masinu.

Comment

Working...
        X