Koji Saab 9-3 kupiti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Gaga
    CBC Veteran
    • 27.11.2010
    • 124
    • Novi Beograd

Bingodalton, pošto dobro rezonuješ i slažem se sa time, onda nema dileme oko izbora, sa kojim motorom da uzmeš Sab 9-3. To je sa dizel motorom, i nećeš se pokajati. Posebno što već voziš automobil sa takvim (sličnim) motorom, ali koji je u Sabu mnogo mnogo bolji. Ipak priznaćeš 320 NJutnmetara u Sabovom motoru "protiv" 310 Nm u Fiatovom, mnogo govori. To znači da ćeš imati još veći komotitet, kako ti kažeš, "ne hvatanja" ručice menjača. Plus još naravno malo više konjića u Sabovom motoru nego što je u Fiatima/Alfama/Opelima.
    Ja lično nisam neki veliki ljubitelj dizelaša, ali ovaj Fiatov dizel motor (a koji se ugrađivao u Sabove) i naravno Subaruov dizel bokser motor, su neprevaziđeni, tako da se ne bih bunio da imam neku od ove dve marke. Mada imam Subarua, ali sa benzinskim motorom.
    Ponuda polovnih Sabova 9-3 je velika, ima ih na internet oglasima, pa polako razgledaj, pravi tabele i upoređuj. Na PP ću ti poslati ime čoveka, da sad ovde ne reklamiram(!), kome da se obratiš za malu pomoć oko odabira Saba, pošto čovek radi sa ovim automobilima, odnosno radi dijagnostiku Sabovih automobila.
    Last edited by Gaga; 26.11.2012, 01:36.

Comment

• Bingodalton
      CBC Senator XXL
      • 12.11.2012
      • 316
      • Novi Sad
      • GP 1.9 JTDM Sporting

Ni ja nisam nacisto, veruj mi. Hvala unapred za taj kontakt, vec ih prikupljam polako... Nezgodno je malo naruciti vozilo iz inostranstva na nevidjeno, a vozila u Srbiji treba dobro proveriti pa mi dobro dodje pomoc oko izbora, na sta da obratim paznju, da li kilometraza moze potpuno da se ponisti ili kao kod Stila cuva ukupnu,...

Comment

Working...
      X