Koji auto uzeti do 2500 eura

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jolekze
    CBC Član
    • 30.11.2012
    • 15
    • Gornji Milanovac

Koji auto uzeti do 2500 eura

Pozdra, Jovan ovde.

Evo i ja poloziih voznju (19god imam) i razmisljam sta da kupim sad. Imam neki budzet od 2500e. I te pare od ovog autoputa E736 sto se gradi, dobih. Uglavnom nov sam vozac, jedino sto sam do sada vozio je bio Sparki u auto skoli i to je sve. Auto mi u sustini treba vecinom za gradsku-seosku voznju. Kad bi u ovu cenu moglo da se uklopi da bude dobar auto, jeftini delovi, mala potrosnja i da kosta do 2500 e bilo bi super I samo da nije Golf 2

• Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

punto 2, 1,2 benzin + gas. sipaj i ne misli.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• slobodank
      Moderator
      • 26.11.2007
      • 1338
      • Stara Pazova
      • Fiat Idea 14.16v lpg

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

mroam promeniti taj smajli, svako malo ispadnem glup u drustvu
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

• slobodank
          Moderator
          • 26.11.2007
          • 1338
          • Stara Pazova
          • Fiat Idea 14.16v lpg

Comment

• jolekze
            CBC Član
            • 30.11.2012
            • 15
            • Gornji Milanovac

Hvala na odgovoru

To je ovaj ? http://www.polovniautomobili.com/ogl...12_plin_klima/

Btw, mozete mi nesto vise reci o ovom autu, msm jel skup ovako za odrzavanje i to :

il http://www.polovniautomobili.com/ogl...ysler_neon_ls/

Comment

• Chubbs
              Everybody lies
              • 29.01.2006
              • 5807
              • Novi Sad
              • Audi A6 1.8T

to je punto 1, model posle njega. 2000 do 2004.

a te neone izbegavati u sirkom luku, narocito te za americko trziste za koje nema delova.

Comment

• jolekze
                CBC Član
                • 30.11.2012
                • 15
                • Gornji Milanovac

Aha to je ovaj.. Lep je http://www.polovniautomobili.com/ogl.../fiat_punto_2/
                Al ima li nekakve veze dal je sa 3 ili 5 vrata. Posto sam cuo da ovi sa 5 vrata pucaju po sredini tako nesto?

Usput ako bih imao jos 1000e dodatno (3500e ) Sta bi mi onda preporucio ?

Comment

• gorans
                  CBC Senator XXL
                  • 09.03.2010
                  • 1525
                  • Beograd

Auto sa 5v je prakticniji i lakse ces ga posle prodati.Taj ko ti je rekao da kola sa 5v pucaju po sredini verovatno misli na nekog Keca iz 1976god.

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

Originally posted by jolekze View Post
                    Aha to je ovaj.. Lep je http://www.polovniautomobili.com/ogl.../fiat_punto_2/
                    Al ima li nekakve veze dal je sa 3 ili 5 vrata. Posto sam cuo da ovi sa 5 vrata pucaju po sredini tako nesto?

Usput ako bih imao jos 1000e dodatno (3500e ) Sta bi mi onda preporucio ?
                    Ako misliš da zadržiš pažnju čitalaca i ljudi spremnih da ti pomognu moraš malo uokviriti kriterijum. Odlučiš u svojoj glavi kriterijume kakav auto želiš u smislu veličine, koliko para, mator, mlad ovo ono i onda to saopštiš čitaocima. Pitanje koji auto za 3500 evra je prosto, odeš na sajtove koji se bave oglašavanjem pa zadaš kriterijum 3500 i sve ći ti se samo reći...

Možeš da se dvoumiš ili troumiš oko par modela pa da ti neko pomogne a bez ostalih kriterijuma auta za 3500 ima bar 100 modela.
                    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• jolekze
                      CBC Član
                      • 30.11.2012
                      • 15
                      • Gornji Milanovac

Ajde ovako . Nek ostane budzet 2500e
                      Posto ja zivim na selu a idem cesto do grada (tu je pu VEOMA los) tako da mi treba neki auto koji je malo izdrzljiviji.
                      A opet da ne trosi mnogo, msm motor 1.6 mi je ok da ne bude preko toga. Mozda gresim al punto mi nekako ima mali prtljaznik ?
                      Ja sam se iskreno interesovao za Opel Astur ili Opel Vectra al onda su mi rekli da to ne valja nicemu, da je lim los da se stalno kvare da je skupo odrzavanje , da nema delova i tako to. Eto valjda sam sad malo vise informacija dao

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Milim da su ti dali dobar savet u Vezi Punta, lak je i relativno jeftin za održavanje, dobar je za početnika u smislu vožnje, pregledan i upravljiv i tačno je da ima manji prtljažnik pa ako nosiš telce ili ideš svake nedelje na more onda to jeste problem, u suptrotnom niej

Takodje najmanji je gubitak kad ga prodaješ psole godinu ili dve kad ga izgustiraš...
                        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• sasha015
                          CBC Veteran
                          • 29.02.2008
                          • 153
                          • LOznica
                          • Hyundai i-20

Nema izdrziljivog auta na LOSEM putu.
                          Mozda lada NIVA.
                          Sve ostalo sto je pravljeno za asfalt ima da te "tuce" po dzepu tako strasno da neces biti svestan sta te je snaslo.
                          Punto 2 je ok autic za grad i moze da posluzi za medjugradsku voznju.Benzinac je jeftin,ima ga i za 2000 evra i malo trosi.Odrzavanje je relativan pojam.Ako hoces da odrzavas auto po propisu,tj da mu nista ne fali-onda se kupuje novi auto.
                          Polovnom ce uvek nesto da lupa,bio punto ili bmw.
                          Za punta imas delova svugde.NIsu skupi.Majstori su uglavnom skuplji.Eletkronika(city servo ili ecu) vec moze da se sredjuje za male pare ,tipa 50-100 evra,sto je do pre par godina bilo nezamisivo.

Vidi sta se vozi u tvome selu,sta je izdrzljivo za te tvoje puteve.

Comment

• zoranbg
                            CBC Senator XXL
                            • 23.03.2005
                            • 4098
                            • Rooster's Hill , Beog
                            • Grande Punto 1.2

ili nadji neki ovakav sa 1,6 benzinca pa ugradi gas.
                            prostora kolko oces,a za delove kao i za punta. jeftino i pristupacno da se nadje.
                            moras da ostavis bar 500 evra za registraciju,veliki servis, i nesto da se popravi,gume neke i tako.

ili nesto ovako : http://www.polovniautomobili.com/ogl..._stilo_12_16v/
                            Last edited by zoranbg; 01.12.2012, 16:53.
                            Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• jolekze
                              CBC Član
                              • 30.11.2012
                              • 15
                              • Gornji Milanovac

Pa onda cu punta verovatno i da uzmem, srecom pa ne idem svakih 7 dana na more

sasa105 najvise se vozi GOlf 2 70%

zoranbg Znam stila ima moj stric , mnogo lep auto svidja mi se al tesko za 2500 da ga nadjem, jedino ako prosirim malo budzet. Usput kako on stoji sa delovima jer ih ima isto kao i za punta, posto racuam sve je to FIAT
                              I ovaj Marea je lep, al 1.9 ufff..
                              Last edited by jolekze; 01.12.2012, 17:57.

Comment

Working...
                              X