to za alfe je priča uglavnom iz 80ih i 90ih godina prošlog veka. moj prijatelj je na nisan primeri iz 1997 menjao poluosovine ko čarape,al malo je zeznuto jer ima samo dva otpada u Beogradu na dva kraja grada.
svi se kvare i sve se kvari . nema marke da nema neku boljku negde i na nekom mestu. ali je kod novijih automobila to dosta redje.
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Pa sto Stilo zabraniti? Ima boljke, ali mene nikad nije ostavio, a ima preko 300.000km. Protokomer se pokvari, ali ide. Senzor ABS-a zasvetli, ali ide. Pokvari se alternator, ne puni dobro, servo popusti, tesko motas, ali ide. Hvala Bogu pa nije stao negde.
Nesto sto me je najvise izludjivalo kod Stila je prenos vibracija sa motora u kabinu, i to cim smo ga kupili sa 150.000km, i sve jace i jace. Svi kao dizne su garant, majstori, prodavci delova, svi redom. Ja kazem nosac motora, citao sam da ima boljku, da otvrdne guma, oni kao ma nema sanse. Kupio ja na svoju odgovornost, a auto radi, ne cuje se, konacno tisina u kabini, mislio sam da cu izludeti od cvrcanja plastika, morao sam da dizem ler za 100-200 obrtaja da ne bude buke.
Sve u svemu i nije toliko los Stilo, ali da odradis odmah i proveris sve sto treba i posle nema brige.
Dobro vecinom ste ispljuvali Stila, znaci da ipak punot pobedjuje. Jeste da je stilo lepsi, klima i to, al ako cim ga kupim moram da ga srecujem onda jbg.
Licno mislim da je zunto jedno uzasno vozilo. Ali citajuci tvojih par pocetnih postova u kojima jasno demonstriras da nemas pojma sta hoces, punto je definitivno najbolji izbor. Jeftin za kupiti i odrzavati, podnosi plin bolje nego ista, i ako ga slupas nikom nece biti zao. Kupuj.
Nedavno smo objavili listu najnepouzdanijih automobila u Velikoj Britaniji, koju je sastavila osiguravajuća kuća Warranty Direct. Ova kompanija u međuvremenu je predstavila i listu deset najpouzdanijih automobila u toj zemlji u poslednjih 15 godina.
Britanska osiguravajuća kompanija Warranty Direct objavila je listu najnepouzdanijih automobila na tržištu te zemlje u poslednjih petnaest godina. Pored učestalosti kvarova, kao kriterijum za rangiranje korišćeni su i pređena kilometraža automobila, ali i troškovi popravke.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
"nije mi jasno zašto svako ko nema para u srbiji pljuje nemačke automobile...
kupiš francuza/italijana/korejca za 3.000 eur pa onda ubeđuješ okolinu i sebe da si ti u stvari jako pametan i promišljen...
nije problem u nemanju para nego zato što s.... po onima koji imaju...
nasli ste ovde da upoređujete pouzdanost i održavanje nekih renoa iz 98 i mercedesa iz 2008...
to vam je kao da upoređujete verovatnoću saplitanja i pada jednog sportiste na utakmici i trudnice u parku..
ili verovatnoću kvara na ugradnoj rerni i kuvala...
(ne biram, samo nek je nemac..., 27. novembar 2012 12:24) "
kakav carski komentar .
uzgred (btw) : kupi punta sa svom opremom koja postoji ABS,ESP,klima,podizaci,el.servo.city servo ,od 2 do 6 airbegova i uzivaj. motori su im skoro pa ne poderivi i benzinski i dizel,limarija pocinkovana. ako ne daj boze cuknes negde ili se nesto pokvari ( sto se desava na svim automobilima ),ima ces delova u tvom mestu,a i svaki normalniji servis se susretao sa nekoliko tipicnih kvarova kod njih,tako da se brzo popravi,delovi jeftini, pristupacni.
ako ti se isto desi sa toyotom,hyndai itd.neces ni da places,nego ces da se obesis.narocito pocetnik,koji ne zivi u vecem gradu,i nema iskustva generalno sa automobilima.
a i japanca dobrog ne mozes ta godista da kupis za te pare.pa onda dzabe krecimo ovde.
sa 2500 evra mozes da kupis punta, i da mu uradis mali veliki servis bez problema u rasponu od 2000-2003 godista.
uzgred 2: i ja bi kupio onog M. Lansera sto je prvi na listi pouzdanosti,ali ozbiljno.lep je i generalno volim sedane. ali nemam pare za njega.
Comment