Yugo 1.1

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nikola_VUK
    CBC Senator XXL
    • 20.09.2005
    • 317
    • Podgorica - Novi Sad
    • Mercedes vaneo 1.7

Yugo 1.1

Pošto me ubija sa potrošnjom omega, mislio sam da uzmem nešto manje po gradu, elem, prodaje se Jugo 2006 1.1 pretpostavljam da je sa pežoovim motorom i ugrađenim plinom, zanima me kolika bi potrošnja bila na njemu, kakav plin treba da bude ugrađen pošto ga ima, na šta bi trebalo da obratim pažnju.
  • gorky
    CBC Senator XXL
    • 08.06.2007
    • 860
    • Vojvodina,Kikinda

sekvencionalan sistem gasnog uredjaja treba da ima,ako je pezo motor...potrosnja zavisi o nizu faktora i ja o potrosnji uopste ne diskutuiem niti odgovaram,nekad davno jesam,pa sam odustao...takodje ako nisi kupovao auto,povedi nekog ko zna visestruko ce ti se isplatiti,da ne bi sad pisali sastave na temu 'na sta treba obratiti paznju'...

Comment

• nikola_VUK
      CBC Senator XXL
      • 20.09.2005
      • 317
      • Podgorica - Novi Sad
      • Mercedes vaneo 1.7

Promenio sam dovoljno kola da znam kad nešto ne valja ili mi je sumljivo ali sam mislio ima li nešto osobeno za njih našta treba obratiti pažnju, najviše me zanima kolika je gradska potrošnja na ovim kolima?

Comment

• chaboo
        CBC Veteran
        • 17.06.2012
        • 195
        • Beograd V.Mostanica
        • citroen C5 hdi

Odrzavam jednog takvog i nema plin a gazda se kune da benzina mesovite voznje ne trosi vise od 6,5 litara na 100km.Ako je to tacno plina ne bi trebalo da trosi vise od 7,5 lit iste takve voznje.Obrati paznju na rashladnu tecnost (da li ima masnoce u njoj) i na ulje t.j. cep da li ima onog kondenza belo-zutog jer im dihtung glave otprilike na7-8 godina jednostavno istruli a to im je i jedina ozbiljnija mana.E da i alnaser je neka budzevina jer je menjac jugov a motor PSA a alnaser pitaj boga koji al nije ni jugov ni pezoov i skup je za popravku.

Comment

Working...
        X