Pezo 406 kupe ili BMW 3 kupe

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • WEST 014
    CBC Senator XXL
    • 17.08.2010
    • 862
    • Valjevo
    • Audi A4

Pezo 406 kupe ili BMW 3 kupe

Svidjaju mi se ova dva auta mnogo. Naravno varijante do 2.0 uz ugradnju sekventa. Sta mislite da je bolji izbor. Z anima me i kako se pokazao ovaj 2. 0 16 v iz pezoa. Ako neko ima iskustva nek pise.
  • Sigtran
    CBC Član
    • 04.04.2008
    • 92
    • Beograd
    • BMW 525i M (E39)

Sa pežo benzincem zaista nemam iskustva, ali ne verujem da su nešto posebno... Jer da jesu, ne bi poslednjih 7-8 molili BMW da im pomogne u razvoju benzinaca...

Elem, pretpostavljam da ti je budžet negde do 4500e, i za te pare pokušaj da nađeš 2002-3-će, BMW E46 318Ci, kupe sa sa 2.0 benzincem od 143KS, 'vako nešto:

Comment

• WEST 014
      CBC Senator XXL
      • 17.08.2010
      • 862
      • Valjevo
      • Audi A4

Gledao sam more auta, i nazalost svakom nesto fali. Ili motor lose radi, ili je auto udaran dobro, razlicita stakla itd. Nisam bas neka bolesna picajzla kad kupujem polovno, ali mi se ne daju pare za los auto. Razgovarao sam sa jednim BMW majstorom, i dobio info da ovi motori od 143 ks imaju probleme cim predju 200 000 km, da ostaju bez karika. Ono sto sam ja gledao su uglavnom bili 316 i 105 ks, 318i 118ks i 320d.

Od 406 se odustalo, jako malo ih ima i nemam vremena da celu zemlju obidjem u potrazi.

Sta mislite o e46 kompaktu? Konkretno ovaj primerak me zanima, vidim da ima kao neki m paket, ali mi sve to sumnjivo.

ako od njega ne bude nista, idem da pogledam ova dva primerka

Comment

• zmaj_pa
        CBC Senator
        • 13.05.2007
        • 232
        • Klagenfurt am Wörthersee-Pancevo

Prvi bmw je prelep.....Vredi pogledati mada cena je dosta velika ali ako je sve kao sto covek kaze ja se nebih dvoumio.....
        Plava trojka je retko ruzan auto barem meni......ne znam ali stvarno ruzan no to je stvar ukusa.
        Crni bih izbegao u sirokom luku.....Jel prvo sto upada u oci je izlizano sediste vozaca sto nije slucaj na 150thkm barem ne kod Bmw-a.

Comment

• Bingodalton
          CBC Senator XXL
          • 12.11.2012
          • 316
          • Novi Sad
          • GP 1.9 JTDM Sporting

Kompakt stvarno izgleda lepo i utegnuto, mada mi je kompakt kao kompakt ruzan.
          Iskreno, nikad nisam video M opremu za e46 kompakt.
          Jedino jadno od opreme je manuelna klima.

Comment

• WEST 014
            CBC Senator XXL
            • 17.08.2010
            • 862
            • Valjevo
            • Audi A4

Za klimu je najmanji problem ako je sve drugo ok. Gledao sam i e46 limuzine, ali sve je to ocaj. Ono sto stvarno vredi, ili se ne prodaje ili je skupo za moj dzep. Ovog kompakta cu svakako pogledati. Tu moze da se krije dosta ulaganja, turbo, dizne, plivajuci zamajac itd. Nekako mi je benzinac sigurnija kupovina.

Ovog plavog sam kontaktirao, daje ga za 4000, po njegovoj prici samo ulje da se zameni.
            Crni se vidi da je zgazio dosta, mada koji nije :-).

Comment

• Chubbs
              Everybody lies
              • 29.01.2006
              • 5807
              • Novi Sad
              • Audi A6 1.8T

kompakt je dobar ali za izbegavanje. Mnogo delova, narocito limarije je specificno a po otpadima ih bas i nema pa ostaju samo originali koji kostaju kao od platine da ih kuju.
              You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
              Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• -Miki-
                Moderator
                • 09.11.2005
                • 708
                • Valjevo
                • Honda Accord coupe cg4

Dobar E46 je jako tesko naci kod nas jer bas kao sto si rekao - sto valja je skupo ili se ne prodaje.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
                Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• WEST 014
                  CBC Senator XXL
                  • 17.08.2010
                  • 862
                  • Valjevo
                  • Audi A4

Svako ko ima dodira sa BMW-om me savetuje da zaobijem kompakta... I naravno dosta prica ima o preskupom odrzavanju bavarca. Ne bih voleo da se zakopam i radim za auto. Zadnja 2 auta iz VAG grupacije su me sluzila odlicno.

Jos cu malo da gledam, treba mi auto koji ce da gazi oko 30 000 godisnje, a ne da visi kod majstora

Comment

• Chubbs
                    Everybody lies
                    • 29.01.2006
                    • 5807
                    • Novi Sad
                    • Audi A6 1.8T

odrzavanje kao odrzavanje, jeste malo skuplje ali nije sad to bas tako dramaticno. Kao i sve ostalo, zavisi sta kupis. E46 je poceo da se pojavljuje u oglasima za 3000. I takav kad kupis, uletis u igru bez prestanka, nekako ga se rotosiljas i naravno, svima pricas posle kako je bmw krsina neopevana, skup za odrzavanje, itd.
                    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• -Miki-
                      Moderator
                      • 09.11.2005
                      • 708
                      • Valjevo
                      • Honda Accord coupe cg4

Zadnja 2 auta iz VAG grupacije su me sluzila odlicno.
                      Komso ako smem da pitam sto si ih prodavao, a menjas i maraku , mene accord sluzi odlicno evo 6 godina ni na kraj pameti mi nije da je jos menjam a marku tek i ne razmisljam ....

Comment

• WEST 014
                        CBC Senator XXL
                        • 17.08.2010
                        • 862
                        • Valjevo
                        • Audi A4

Vuce me nesto da sednem u BMW. Nista vise. Nisam u tom fazonu golf pa golf, ili ono kao da mrzim alfe... Auto koji mi se dopadne dopao mi se, marka je manje vazna.

Inace, gledao danas kompakta. Guma napred nema, ima ulubljenje na krovu, i rekao bih na par mesta da je farbuckan. Nebo je crne boje svuda su m oznake, dal je to fabricki ili se neko igrao pojma nemam. U voznji zategnut, ubrzava kao katapult.. Simpa auto za voznju. Jos nesto pogledati pa presuditi.

Comment

• sErGiO
                          Moderator
                          • 30.01.2007
                          • 2769
                          • Neko selo pored Beogr
                          • Alfa Romeo 156SW

Originally posted by -Miki- View Post
                          Komso ako smem da pitam sto si ih prodavao, a menjas i maraku , mene accord sluzi odlicno evo 6 godina ni na kraj pameti mi nije da je jos menjam a marku tek i ne razmisljam ....
                          A što da ne menja, jednom se živi

Comment

• -Miki-
                            Moderator
                            • 09.11.2005
                            • 708
                            • Valjevo
                            • Honda Accord coupe cg4

Ma naravno slazem se da treba kola menjati, ali ako sam zadovoljan brendom ja ga necu menjati - samo modele, mladja godista i sl. A ako ne gresim ti godinama vozis samo alfe ,zasto nisi promeni firmu - pa jednom se zivi

Comment

• WEST 014
                              CBC Senator XXL
                              • 17.08.2010
                              • 862
                              • Valjevo
                              • Audi A4

Ovde moze lock. Posle Oktavije 1.8 i Audija A3 TDI neuspesno tragao za plavo belim znakom. Kupljena Oktavija VRS 1.8 T 132kw. Vidimo se u predstavljanju.:-)

Comment

Working...
                              X