Skoda Fabia 1,9SDI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Gall
    CBC Član
    • 01.01.2013
    • 18
    • Beograd
    • VW Golf Mk4

Skoda Fabia 1,9SDI

Poz ljudi,prodao sam mog Golfa 2 1,6 benzinca koji me je verno sluzio 9 godina i otprilike sam smislio da sledeci auto bude ova fabia 1,9 SDI verovatno karavan verzija. Moze li neko da mi kaze kako se taj motor pokazao u eksploataciji i uopste kakav je auto,jel skup za odrzavanje ( posle dvojke svi su skupi ) na sta treba obratiti paznju pri kupovini,da li kupiti ovde ili mozda uvesti. Meni auto sluzi da se prevezem od tacke A do tacke B,da bude ekonomican i pouzdan i da nije preterano skup za odrzavanje a da li cu stici za sat ili sat i po ne znaci mi nista, zato i nisam zainteresovan za TDI varijante.
  • chobo13
    CBC Senator XXL
    • 01.05.2009
    • 1274
    • pozega,srbija
    • AUDI,VW

auto kao i svaki auto,ima mana i prednosti,ali ako ti sluzi za to sto si naveo,pravi auto za tebe.treba obratiti paznju u startu da je dobar motor.inace ekonomican,nije za trkanje,delova u izobilju,a i nije neka laka kvarljiva roba.imaju te skode malo mane sa enterijer strane...prekidaci podizaca i sl...al sve se da resiti bez da mnogo kosta...uz normalno odrzavanje ima da sluzi!odrzavanje

Comment

Working...
    X