Honda Accord 2.0

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gari55
    CBC Član
    • 26.03.2005
    • 72
    • Pirot
    • Honda Accord 2.0

Honda Accord 2.0

Poštovanje svima.

Imam nameru da kupim Hondu Accord 2.0, benzinac.
    Gledam samo automobile koji su kupljeni novi u Srbiji.

Zanima me šta mislite za sledeće dve ponude.

http://www.polovniautomobili.com/oglas2252024/honda_accord_20/
    Za ovaj auto prodavac tvrdi da je vožen samo na magistralnim i autoputevima i da su prvi diskovi još uvek na njemu.

Šta mislite o ove dve ponude?
  • -Miki-
    Moderator
    • 09.11.2005
    • 708
    • Valjevo
    • Honda Accord coupe cg4

Odlican izbor, cl7 je vrlo zahvalan za odrzavanje i uopste odlican automobil.Sto se tice tvoje dileme odmah da znas da su slike i prica jedno a uzivo kad odes zna da bude nesto 10-to, tako da ti ovde niko ne moze dati pametan odgovor sta je bolje dok ne odvedes nekog majstora i ne pogledate uzivo. Ovako na slepo po meni je daleko bolja druga ponuda, jer pre svega ima bogatiju opremu (type S) mladji je vrlo pristojno izgleda a cak je i jeftiniji.Kilometraza ne treba da te brine ako je prava (a po serv. knjizici jeste) taj se motor tek razradio i precice boga oca uz odrzavanje.Opet kazem uzivo je drugacije , namerio si da uzmes dobar auto odvoji neko vreme i pogledaj vise primeraka nemoj zuriti u odluci.Vrlo je pametno sto si resio da uzmes kola vozena kod nas zbog serv. knjizce koja se moze proveriti .

Usput ja ti mogu predloziti jos jedan primerak da pogledas , znam coveka sa Hondinog foruma i auto je dobro odrzavan vlasnik hoce da kupi civica pa ovog prodaje e sad dalje ne znam :-)

Pozz i srecno
    Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

no comment
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Working...
      X