Sta mislite o ovoj ponudi?
audi a2 kupovina
Collapse
X
-
Slikan u hladovini da se nebi videla razlika u boji, prekidaci na vratima izlizani sto znaci da su mnogo mnogo korisceni, dugmice na klimi nemogu lepo da vidim, suvozacev far ima neki problem (prima vlagu ili je izgoreo od km). i tako dalje i tako dalje, ali ja nisam merodavan samo da znas jer ja uvek gledam koje su mu mane a nikada sta su prednosti!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
sutra cu otici licno da ga vidim...za far mi je rekao da je skinuo onaj poklopac kad je menjao sijalicu i zaboravio da vrati kad je pran auto....osusio je posle far i sve je ok...e sad mozda je sve prica ali videcemo sutra....
sta gledati kod ovog modela....
Zna neko akvi su ti 14 benzinci?
To bi trebao da bude motor il vw polo?na plin se vozi na dizel se greje a benzinom ispolivaj i zapali krntije na drumu
Comment
-
-
Taj 1.4 16v nije neki motor isti je na golfu 4 skoro sam ubacio taj sa golfa bas u A2 stim sto dzekovi nisu isti ni na jednom davacu ili senzoru I ovaj od golfa nije imao EGR ventil na istom mestu,kao ni sipku meraca za ulje.Mnogo ih ima sa losim motorom zato obrati paznju prevashodno na masinu naravno ako ti se ostalo svidja,najbolje povedi nekoga ko je stucan za VAG.Problemi tog motora su lezajevi radilice I bregaste osovine.
Comment
-
-
Menjaci za 1.4 motore su problematični. Jel ovo original posuda za antifriz? Nesto je mnogo matirala a povratno crevo nastavljano.
Vozačevo sedište usijano od prljavštine po ivici.Last edited by b_samardzic; 28.11.2013, 18:23.
Comment
-
-
audi kupljen.
Za sada sve ok,iako mi je odmah po kupovini riknula lambda sonda prednja...
U periodu dok sam vozio sa takvom sondom potrosnja 10,5 l po gradu...lagane voznje...
Sad cekam da vidim kako ce se ponasati sa novom sondom...
Sta mogu da ocekujem?na plin se vozi na dizel se greje a benzinom ispolivaj i zapali krntije na drumu
Comment
-
Comment