Fiat Ducato ili Iveco Daily

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Intarder
    CBC Senator XXL
    • 25.11.2011
    • 3586
    • Medakovic
    • Alfa Romeo

Pre dok sam vozio Vivara do 300.000 km ulje mu je uvek menjano na svakih 30.000 km, posle kada je presao 300.000 u servisu su rekli da bi trebalo ulje da se menja na svakih 10.000 km, razlog za to su naveli kao motor je presao dosta pa je tako kao sigurnije...ko ce im ga znati, ja sam ubedjen da u pola tih servisa i ne menjaju ulje nego samo ti kazu dodjite tad i tad da preuzmete vozilo a da u stvari vecina njih samo doleva ulje po potrebi.

Comment

• 2Busy
      CBC Član
      • 19.12.2010
      • 44
      • Novi Sad

U firmi imamo Jumper,Ducato,Iveco.Različite karoserije i različita godišta.Od 2008. do 2013.
      Svaki ima svoju prednost ili manu.Meni se do sad najviše sviđao Iveco 3.0 hpi(160 ks).Njega sam i dužio od 2008.,zaista motor je neprevaziđen.Moćan,startan,teret ne oseća.Mane su instalacije,ako i svim italijanima,tipa gabaritne sijalice,sijalice u farovima i na zadnjim svetlosnim grupama,nenormalno skupi neki delovi,relativno je neupotrebljiv zimi,ako se vozi prazan,zbog zadnje vuče.Servisi su relativno podnošljivi,ali i to je redovno.Iveco ima najveću i najvišu moguću varijantu karoserije 4.5mx2m.Staje 6 paleta opušteno.
      Citroen Jumper 2.2 HDI i 3.0 HDI.Potrošnja ekstremno niska i to je njihov najveći adut.Imaju takođe problema sa elektrikom,zatim plivajući odlazi na oko 200000km(sa cenom od 100000RSD sa rukama),širi je od Iveka,stabilniji,zimi se bez problema vozi po snegu.Uz OK održavanje isplati se.Takođe MAXI izvedba.Firma prodajeili je prodala jedan sa 2.2 HDI motorom.
      Fiat Ducato tzv.brat Jumpera i Boxera(svi se sklapaju u Francuskoj)je počeo da nam dolazi od 2013. godine.Novi motori,nova tehnologija,brzina,tiši rad,mala potrošnja.Za sad su to neki utisci od par komada koji su nam došli.

Comment

• Pro FX-Sniper
        CBC Senator XXL
        • 11.01.2010
        • 14410
        • Medakovic
        • Alfa-Brera

Da da....kao sto sam i rekao gore.Veoma mala potrosnja na Ducatu.Jos kad se ima srece da te vetar tuce otpozadi...
        Posrecilo mi se na zadnjoj turi....sa skoro 1.9t tereta, potrosnja 7.5l.Da ne poverujes
        You can run, but you can't hide.

Comment

Working...
        X