Ne znate vi šta je muka sa polukružnim dok ne kupite Alfu...
A4 1.8TFSI vs Accord 2.0 vs Alfa 159 1.8TBi
Collapse
X
-
Inače vozim reno, da ne bude da sam švaboljub, ali u ovom izboru - bmw, pa audi, pa alfa. Honda mi je najlošija od ove četvorke i nikad je ne bih uzeo. Vozio sam sva 4, da ne bude zabune. Pretpostavljam da je bmw e90.
Comment
-
-
Meni je ova bordo sa oglasa lepa boja, sto mora da bude siv ili crn. Problem je sto je slikana cudno, i deluje mi desna strana farbana. Treba je pogledati. Unutra je nova, mada je malo truba sto je manuelna klima ali bih je svakako rado vozio...
Comment
-
-
slazem se da se prednja i zadnja vuce ne mogu porediti ne samo u zimskim nego i u svim ostalim uslovima voznje. a sto se potrosnje tice, koliko je to MNOGO vise? nije broj cilindara jedini faktor koji utice na potrosnju. Ono sto zasigurno znam jeste da bmw pravi najstedljivije motore. Dakle, ovde se ne govori o nekom M20 motoru s kraja sedamdesetih.Last edited by zverko; 14.03.2014, 10:52.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
ljudi da li je drugima zadnja vuca po snegu zaista toliki problem? iskreno pitam.
2 godine sam vozio e46 320d, isao na skijanje sa njim (i to na Kop po sneznim putevima) i uz dobru gumu i kontrolu proklizavanja nisam imao potrebe ni lance da stavljam. Malo se drugacije ponasa nego auto sa prednjom vucom ali nista mnogo losije, samo treba ocekivati drugacije reakcije automobila.Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!
Comment
-
-
probleme sa zadnjom vucom imaju ljudi koji voze gume marke ћелестон.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Zadnja vuča može da bude problem po gradu gde ima dosta ulica koje su neočišćene, drugar dok je vozio Merc E220 nije iz dvorišta mogao da izađe kad padne sneg iako je imao ganc nove Alpin A4 gume na svim točkovima. U neobaveznom razgovoru mi je i jedan vlasnik Merca CLS rekao da je auto odličan dok ne padne sneg jer zbog zadnje vuče i izuzetno široke gume nije dobar za vožnju. Oba Mercedesa imaju automatske menjače pa to možda nešto znači. Ja znam da je u takvim uslovima i po Beogradu koji je dosta brdovit (stari deo grada), gde ima dosta uskih ulica nije naročito prijatno voziti ni auto sa prednjom vučom a ne sa zadnjom. Dešava se da negde na neočišćenoj uzbrdici moraš da zastaneš i eto problema. Manverisanje po gradu definitivno može da bude problem.
Mada sa druge strane broj snežnih dana u većem delu Srbije nije veliki tako da iako ne budeš u stanju da voziš tih nekoliko dana nije strašno.
Comment
-
-
Nasao sam savrsen 320i, 2009 god, face lift. Sad mi je problem sto sam na dosta stranih foruma procitao da ovaj motor, N43, ima probleme sa bobinama i injektorima koje BMW do sada nije uspeo da resi. Ljudi pisu kako se problem konstantno vraca i kako je dosta njih uz doplati zamenilo auto za 320d. Ima li ovde zabelezenih slucajeva, i da li neko zna da li je ovaj problem resen do sada? Kvar se manifestuje paljenjem check engine lampice, gubitkom snage na niskim obrtajima, i cudnom zvuku motora.
Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!
Comment
-
-
Ne kapiram znas da postoji problem sa tim motorom a spreman si da das tolike pare i razmisljas da li ce ti se dogoditi ovaj peh - a to te obicno snadje recimo negde na letovanju. Uostalom zasto i ti ne kupis 320d , pouzdan motor i odlican auto generalno kad si vec fan bmw.
Sto se tice izbora naravno ja bih izabrao accorda, subjektivno - da, ali mora biti kad je vozim zadnjih 6g a znam kako me sluzi !
Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS
Comment
-
Comment