Predlog za japansku limuzinu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Skipper
    CBC Član
    • 10.09.2014
    • 22
    • Beograd
    • Fiat Punto MK1

Predlog za japansku limuzinu

Pozdrav svima

Imam dilemu, odnosno trilemu, koji auto uzeti. Trenutno su mogućnosti takve da mi treba malo veći i pouzdan auto a izbor je pao na japance.

Evo ukratko šta sam tražim:

* Godište 2002-2003

* Motor isključivo benzinac bez plina (naknadno bih ga ugradio kod dobrog i proverenog majstora). Dizelaša bih izbegao zbog mogućih troškova koje može da donese jer su za to godište verovatno prešli dosta km. Izuzetak bi bio dizelaš od prvog vlasnika ili neki kome mogu sa sigurnošću da proverim istoriju održavanja i pređenu kilometražu.

* Bazne motore od 1.6 litara bih izbegao jer mislim da su prerviše slabi za tu karoseriju i težinu auta.

* Više sam za limuzinu jer su mi nekako lepši od karavana ali u slučaju dobrog karavana neću bežati od njega.

Koji modeli su mi zapali za oko:

* Nissan Primera P11 144- najjeftiniji od sva tri modela, dolazi sa dosta opreme, čuo sam da nisu neki problematični modeli ako su redovno održavani. To je valjda poslednja primera proizvedena pre saradnje sa Renoom.

* Mazda 626- meni se lično najviše sviđa i spolja i iznutra, trebalo bi da je preležala sve bubice jer su to modeli pred kraj proizvodnje, posle je valjda došla mazda 6.

* Honda Accord- ono što sam pročitao deluje mi kao najpouzdaniji od ova tri modela, lično nemam nekog poznanika ko je imao taj model.

Naravno kod kupovine uzeću onog koji je najbolji u trenutku kada budem davao pare ali opet ne smatram da je loše informisati se pre kupovine.
    Imaju li neku tipičnu boljku, kakvi su na trapu, limarijski?
    Čuo sam da im je održavanje malo skuplje nego za evropska vozila ali spreman sam na to ako naravno nema nekih tipičnih kvarova koji se dešavaju na xxx k km a odnose xxxx €

Takođe pošto bi to bili benzinci malo veće zapremine i snage (1.8, a poželjno 2.0) znam da bi i potrošnja goriva bila malo veća ali pošto planiram da ugrađujem plin to bi se rešilo. Takođe kad smo kod plina interesuje me kako njihovi motori podnose tu vrstu goriva i ima li nekih motora koje treba izbegavati.

Ako je mnogo pitanja odjednom izvinjavam se, od mene toliko za sada

Miloš
  • Radan
    CBC Član
    • 21.09.2013
    • 79
    • Grocka
    • Reno Megan 1

Tražiš japansku limuzinu a nisi stavio u uži izbor Tojotu Avensis ???
    Bolje jednom dvaput nego nijednom triput

Comment

• Paranoid
      CBC Senator XXL
      • 13.01.2009
      • 622
      • Beograd
      • Fiat 131 1300

Svojevremeno je jedan covek na forumu rekao da bi tu trebalo razmotriti mitsubishi galant 2.5 sa automatskim menjacem...i naveo je jedan lep epitet...i mislim da je bio poprilicno siguran u to sto prica tako da bi ja to ispitao...

cbc ministar za rostilj se zalagao za primeru ristajling a on se baktao oko tih japanaca i ja mu verujem bas lepo idu ti benzinci nissanovi ...i to bih ispitao...

Eto malo.....
      Heavy horses ! Move the land under me ...

Comment

• Skipper
        CBC Član
        • 10.09.2014
        • 22
        • Beograd
        • Fiat Punto MK1

Originally posted by Radan View Post
        Tražiš japansku limuzinu a nisi stavio u uži izbor Tojotu Avensis ???
        Pa ovo su bili neki modeli koje sam gledao. Baš zato sam i otvorio temu na forumu da vidim ima li još neki predlog koji treba uzeti u razmatranje.

Originally posted by Paranoid View Post
        Svojevremeno je jedan covek na forumu rekao da bi tu trebalo razmotriti mitsubishi galant 2.5 sa automatskim menjacem...i naveo je jedan lep epitet...i mislim da je bio poprilicno siguran u to sto prica tako da bi ja to ispitao...

cbc ministar za rostilj se zalagao za primeru ristajling a on se baktao oko tih japanaca i ja mu verujem bas lepo idu ti benzinci nissanovi ...i to bih ispitao...

Eto malo.....
        Uh, galant izgleda stvarno super, još automatik Jedino što me odbija od njega je visoka registracija.

Kada kažeš primera ristajling jel misliš na onu koja je izašla iz saradnje sa renoom?

Comment

• Paranoid
          CBC Senator XXL
          • 13.01.2009
          • 622
          • Beograd
          • Fiat 131 1300

Ova do 2001-2002 starija al restajling
          Heavy horses ! Move the land under me ...

Comment

• Skipper
            CBC Član
            • 10.09.2014
            • 22
            • Beograd
            • Fiat Punto MK1

Pa naveo sam u prvom postu da mi je baš ta primera (p11 144) jedna od opcija, samo bih ja izbegao 1.6 motor kod nje, odnosno kod svih.

Comment

• Skipper
              CBC Član
              • 10.09.2014
              • 22
              • Beograd
              • Fiat Punto MK1

Jel ovo nešto pakovano? Postoji li akord tog godišta sa ovakvim enterijerom?

Link oglasa 2002 Honda Accord 1.8 vtec | Polovni automobili

U slučaju da je oglas istekao evo ss-a.

Comment

• sri98
                Admin od Trpeze
                • 24.10.2004
                • 7262
                • Republic of Konjarnik
                • Toyota Corolla E 210

ne, ovo je volan iz naslednika. sto se cg6 tice, minimum je 1.8, dobitno je 2.0, a najvece uzivanje je type R
                Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Skipper
                  CBC Član
                  • 10.09.2014
                  • 22
                  • Beograd
                  • Fiat Punto MK1

I pomislio sam da nešto nije u redu sa autom čim je menjan volan ali nisam bio siguran.

Comment

• sri98
                    Admin od Trpeze
                    • 24.10.2004
                    • 7262
                    • Republic of Konjarnik
                    • Toyota Corolla E 210

ovako je bilo kod mene

Comment

• Skipper
                      CBC Član
                      • 10.09.2014
                      • 22
                      • Beograd
                      • Fiat Punto MK1

Koje godište ti je bila honda? Jesi li imao nekakvih problema?

Comment

• sri98
                        Admin od Trpeze
                        • 24.10.2004
                        • 7262
                        • Republic of Konjarnik
                        • Toyota Corolla E 210

2001, a najveci problem je bila cena tecnosti za pranje soferke

Comment

• Skipper
                          CBC Član
                          • 10.09.2014
                          • 22
                          • Beograd
                          • Fiat Punto MK1

To mi se dopada
                          A gde si je održavao? Ima li neki dobar servis koji bi mogao da mi pregleda auto pre kupovine? Ili ako dođe do toga da je vozim u ovlašćeni servis?

Comment

• sri98
                            Admin od Trpeze
                            • 24.10.2004
                            • 7262
                            • Republic of Konjarnik
                            • Toyota Corolla E 210

mozes kod pileta da odes, ne treba ti delta

Comment

• Skipper
                              CBC Član
                              • 10.09.2014
                              • 22
                              • Beograd
                              • Fiat Punto MK1

A vidim u tvom profilu da voziš almeru a pošto je meni i primera jedna od opcija interesuje me znaš li koliko su slična ta 2 modela? Kolega sa posla je dugo vozio almeru '98 godište, i od pre par dana je uzeo nouta mlađeg 10 godina. Ima samo reči hvale za nissana.

Comment

Working...
                              X