Pozdrav ljudi ! Vidim da se moze , pa reko da i ja upitam za misli...Elem, doslo vreme da se oprostim od mog japanca, verno smo se medjusobno sluzili skoro 6 godina, ali sad bih nesto vece..... Nekako sam u dilemi izmedju astre G 1.7 dizel i Mondea 1.8 ili 2.0 tddi. Oba su tu negde oko 2000 - 2001 god, cena je skoro ista ( izmedju 2k i 2.5k eura ). Samo sto se meni nekako vise svidja ovaj ford
Msm, cini mi se da ima bolju opremu, enterijer mi je nekako lepsi, cini se i kvalitetniji.....Jedino sto astru ima moj buraz vec oko 2-3 god, limuzinu ( i ja gadjam isto limuzinu, ne karavan ) .,pa nekako poznajem pomalo auto . Za forda citam po oglasima da je taj tddi motor bolji od novijih tdci, da nema famozni plivajuci zamajac, da zu dizne izdrzljivije na loi dizel i sve tako nesto, pa me zanima koliko je sve to istina? Kazu da je od 2003e god sve preslo na tdci , da svi oni imaju plivajuci zamajac, da je skup ko droga i da traje oko 200 kkm....Iskreno ne prelazim tolike kilometraze, ali opet za to godiste i ne moze se naci neki primerak sa ispod 200 kkm predjenih....A i budzet je tu, pa mi bas ulaganje od 500- 700 eura u auto od 2000 eura i nije pametno....Ako neko zna nesto vise ili ima iskustva sa ovim modelom mondea, neka mi pise, ovde ili na pp, svejedno. Bas sam se zagejao za taj model...a i vidi se da su mi se uvek nekako vise svidjala auta sa tim "ostrim " ivicama..malo retro... valjda mi se zato i ovi citroeni i ostali "zxaobljenisi " ne svidjaju...
hvala svakako !

hvala svakako !

Comment