Nissan Almera (N15)?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shofer
    CBC Član
    • 20.12.2009
    • 41
    • Beograd

Nissan Almera (N15)?

Zainteresovao sam se za ovu Almeru,idem najverovatnije sutra da je pogledam. Potrebe su gradska vožnja prevashodno,mala kilometraža na godišnjem nivou, za malu porodicu.
    Na slikama je ok, za to godište. Interesuju me osnovne stvari, pre svega da li uopšte da se upuštam u razmišljanje za ovaj model, kao i vrline i mane, dostupnost delova i sl.
    Do sada sam vozio dizela ali bih uzeo benzinca zbog gore navedenih razloga.

Pozdrav i hvala!!
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

skoro sve iz oglasa je tacno, samo sto u gradu tesko da ide ispod 7.5 litara. motor ga16, lanac, odrzavanje povoljno jer se retko sta kvari, moguce i dodavanje snage uz promenu grane i stepena paljenja - mala investicija. Ja sam bio prezadovoljan i generalno je kvalitetnija i zivahnija od N 16 1.5 koju sada imam. Ovo je bio moj auto, pa malo citaj

EVO JEDNE ALMERE SA SLEDECIM MODIFIKACIJAMA: K&N ZATAMNJENA STAKLA I SVETLOSNE GRUPE NIKLOVAN POKLOPAC IZDUVANE GRANE OFARBAN POKOPAC MOTORA MODIFIKOVAN BRANIK (mrezica) OBRVE. Molim za komentare i predloge. U planu je decat, zadnji lonac, zamena 14 u 15 i skidanje narandzaste sfere iz migavaca.
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• shofer
      CBC Član
      • 20.12.2009
      • 41
      • Beograd

Hvala puno , potvrdio si moja očekivanja, nadam se da ću "zatvoriti finansijsku konstrukciju"

Comment

• sri98
        Admin od Trpeze
        • 24.10.2004
        • 7262
        • Republic of Konjarnik
        • Toyota Corolla E 210

nema na cemu, lepo proveri stanje auta i teraj

Comment

• shofer
          CBC Član
          • 20.12.2009
          • 41
          • Beograd

Danas sam video auto, uživo nije velika razlika u odnosu na slike.

Enterijer super osim volana koji je gore oguljen, sedišta odlična.
          U vožnji baš malo vuče u desno , kaže da su silen blokovi koji su za zamenu.( ima u gepeku neke delove što je uzeo za zamenu kao i za mali servis)
          Kvačilo je baš tvrdo ali lepo odvaja i vuče, kaže da je do sajle, ili da se podmaže ili da se zameni.
          Kaže da treba zameniti dihtung kartera i curka ulje na razvodnoj kapi,semerin verovatno
          U leru radi malo neravnomerno, kaže da je do svećica.

Da li mi možeš preporučiti nekog majstora?( na private)

Meni se generalno auto svideo.

Comment

• sri98
            Admin od Trpeze
            • 24.10.2004
            • 7262
            • Republic of Konjarnik
            • Toyota Corolla E 210

e to je sada problem kada se koriste vozila koja uglavnom zahtevaju odrzavanje koja sam umes da odradis Mada, i ovo sto si nabrojao spada u stvari koje svaki iole krsten mehanicar zna da uradi. u kom si delu grada, ajd tako da nadjemo nekog

Comment

• shofer
              CBC Član
              • 20.12.2009
              • 41
              • Beograd

Voždovac, i ja mislim da su ovo "univerzalne" stvari, i da svaki normalan majstor to zna. Više sam mislio zbog saveta i sl.
              Da li ovo nabrojano krije neki problem.
              Po meni ništa nije urgentno,može jedna po jedna stvar, najpre ti silen blokovi i svećice.I ta sajla za kvačilo.
              To štu curka nije strašno ali bih i to sredio.

Sutra pregovaram , pa ću videti, nadam se da ću uspeti da pazarim.

Hvala još jednom.

Comment

• sri98
                Admin od Trpeze
                • 24.10.2004
                • 7262
                • Republic of Konjarnik
                • Toyota Corolla E 210

zovi mitu, on ti je u VML, radi Honde, ali zna i ovo 063 77 888 29

Comment

• shofer
                  CBC Član
                  • 20.12.2009
                  • 41
                  • Beograd

Hvala!!

Comment

• sri98
                    Admin od Trpeze
                    • 24.10.2004
                    • 7262
                    • Republic of Konjarnik
                    • Toyota Corolla E 210

za to i sluzi forum, pomoci ces i ti nekome

Comment

Working...
                    X