Audi A5 2.0 2011 Benzinac

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nibs
    CBC Član
    • 12.10.2015
    • 24
    • Sarajevo
    • Audi

Audi A5 2.0 2011 Benzinac

Pozdrav,

zanima me vase misljenje u vezi Audi A5 2011. (170 PS) benzin koji je presao 87 500 km. Limarija je u dobrom stanju. S line, koza i full oprema (nema samo siber i senzore za pritisak u gumama).

Auto se nalazi u Austriji i cijena je oko 18 500 €

Je li ova cijena realna po vama.

I pitanje zasto su dizelasi (iste performanse Audi A5 TDI) znatno skuplji. Je li trik u odrzavanju, potrosnji goriva, nekim dijelovima koji se prije pokvae na benzincu ili nesto trece?
  • sErGiO
    Moderator
    • 30.01.2007
    • 2769
    • Neko selo pored Beogr
    • Alfa Romeo 156SW

Dizelaši manje troše i lakše se kasnije prodaju, zato su skuplji.

Comment

• WEST 014
      CBC Senator XXL
      • 17.08.2010
      • 862
      • Valjevo
      • Audi A4

Zato bih ja uvek uzeo benzinca, pogotovu da imam love da kupim tako skup auto
      Ako preko kupujes auto koji je malo presao, sa servisnom istorijom i bez ulaganja, uvek ce te izaci skuplje nego da ovde kupis takav isti na ime kupca. Jer uvoznik mora da se ugradi, da ga dotera, sredi ako nesto treba. Tako da oni vecinom dovoze automobile sa vise kilometara ili sa nekim kvarom ili limarijskim nedostatkom. Ako mozes da nadjes auto od prvog vlasnika, sa servisnom i da ga oteras na kontrolu u neki servis, mozda ces moci da prodjes jeftinije nego da sam dovozis. Tek sada vidim da si iz Sarajeva. Ne znam kako se cene krecu tamo, i kolike su dazbine na uvoz automobila.

Comment

Working...
      X