Porodicni auto - savet

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Millan
    CBC Član
    • 25.12.2009
    • 39
    • Nis

Porodicni auto - savet

Pozz svima ljudi...Resio da menjam auto, pa zbog skorijeg prosirenja porodice, uzeo bih nesto malo veci i komotniji auto..Do sada sam vozio Seat Leona MK1, dizel, od 150 konja i 6 brzina, i do sada me je autic sluzio odlicno, bez ikakvih vecih intervencija, najskuplja do sada je bila zamena selen blokova, ostalo redovan servis, ide kao zmaj,tako da stvarno bez zamerke za 40000 predjenih kilometara koliko sam ja presao sa njim za oko godinu i po..E sad nemam puno novaca, sve ukupno do 3800, eventualno 4000 max, s tim da bih uzeo malo jeftiniji auto od krajnje cifre i nesto ostavio za eventualna ulaganja...Sada bih mesto hechbeka uzo neku limuzinu za neku malo komotniju voznju, karavane ne volim nesto preterano....U principu voleo bih da ostanem na dizelu, kako me Leon odlicno sluzio i isao, mada sam svestan da je jako tesko naci ok primerak dizela starih 10-15 koje ja gledam, i da mogu da iziskuju znacajne troskove...Gledao Mazdu 6, Pasat B5.5 , Pug 407, BMW 320, poneki Audi A4,Hyundai Santa Fe...Sve sam manje vise probao i najbolji utisak je ostavila bembara, iskreno ...Restajling model od 150 konja i sa 6 brzina, isto kao i moj Leon, pa nije ni cudo da mi se svidja nekako se najlepse vozi, iskreno, jako dobar i drugaciji osecaj u voznji,sto zbog zadnje vuce, sto zbog toga da auto deluje kad sednete u njega dosta masivno i sigurno, a i ima dosta lepu liniju..Sve u svemu na mene ostavio najbolji utisak od gore pomenutih...Iza njega je Santa Fe, koji je po onome sto sam citao dosta pouzdan auto, ili dzip, kako vec, mesta u kabini na pretek, svidja mi se sto se sedi visoko pa imate dosta dobar pregled, ogroman gepek i sl...Pug 407 dosta udoban, najudobniji, lep, ide solidno, verzija od 136 konja, kako vidim ljudi se zale na elektroniku...Pasata i A4 ne bih komentarisao, to vec i vrabci znaju, a na mojoj listi su zadnji izbor Mazdu nisam imao gde da probam.. Cesljam dosta oglase ovih dana, ima tu svega i svacega, po placevima svakakvih krseva, vise ni sam ne znam gde i sta traziti..Izdvojio sam jedan primerak bmw-a sa placa, mada ne bi trebalo to da radim, ali eto auto mi se svidja Cena bi mogla jos par stotina evra nize, tako da bih ostavio neke novce za eventualna ulaganja, a ovako na slikama deluje solidno, a prodavac dozvoljava proveru i u ovlascenom servisu i kod bilo kog mehanicara, sto daje odredjenu dozu sigurnosti, cim dozvoljava sve provere, a i auto bi sigurno isao kod nekog majstora na detaljni pregled, posto sam iz Nisa, po vasim postovima ovde vidim da bi to najbolje odradio majstor Bata iz Mirijeva, ili mozda jos bolje neko drugi? Evo linka za auto, pa bacite vase iskusno oko, onako sta bi mogli na prvu da mu nadjete zamerku...Takodje sam otvoren i za druge solucije, kazite ako imate neki preporuku savet, koju marku, koji model, neki konkretan auto itd...pozdrav svima i hvala

• ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

Samo cu reci ALA JE OVAJ UBIVEN......
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Millan
      CBC Član
      • 25.12.2009
      • 39
      • Nis

mozes li mi reci kako si to zakljucio? interesuje me da bih znao i sam da prepoznam ,posto dosta auta ovih dana obilazim...pozz

Comment

• Millan
        CBC Član
        • 25.12.2009
        • 39
        • Nis

P.s. zaboravih da napomenem, ako si mislio na ostecenja od grada, to sam video i ja, a i napisao prodavac u oglasu..Ako je to ono o cemu treba najvise da brinem, onda je odlicno

Comment

• ada
          CBC Senator XXL
          • 04.06.2005
          • 2375
          • Novi Sad
          • Svasta nesto

To sto je ubijen od grada jbg nije nov. Zamenjena je kozica menjaca, zadnja desna lampa je zamenjena, u zadnjim lampama je toliko izgorele fine prasine da su promenile boju, volan je pojeden a auto iz italije kako mi se cini, Steta nije otvorena hauba da vidim kako stoji motor.
          P.S: trebao bi da ima i navigaciju.
          Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
          Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
          Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
          Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• miroslavm
            CBC Senator
            • 13.02.2007
            • 208
            • Beograd, Zvezdara

Cekaj, govorite o autu koji je 2002 godiste, ti nedostaci za tu starost nisu strasni

Comment

Working...
            X