Nesto za mlade ispod 5000€

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • immortality
    Tek je upao...
    • 29.01.2018
    • 1
    • Kraljevo
    • Peugeot 306

Nesto za mlade ispod 5000€

Pozdrav ljudi, imam 22 godine, budzet do 4000€, mada sve zavisi od toga kakva je ponuda, recimo da mogu da idem i do 5000€. Hteo bih jedan savet od forumasa ovde posto sam nemam mnogo iskustva/znanja, pogotovu sto se tice automobila koji nisu francuski

Treba mi auto koji moze da ostvari 0-100 za 10 sekundi ili manje. Znam da u ovom cenovnom rangu necu naci nesto jako (a da nije neki krs) ali zato ni ne gadjam neku pravu sportsku klasu i jake automobile. 10 sekundi moze da ostvari auto sa 102 konja (mini 1.2 npr.), bar ako je dovoljno lagan, sto ne bi trebalo da je nesto luksuzno. Da se nadovezem sa sledecom stavkom, velicina i tezina. Stvarno mi nije bitno. Mislim da je mnogo realnije da kupim nesto malo jer ce biti brze na slabiji motor, recimo dopao mi se peugeot 207 sa motorom od 1.6, 120 konja, ali dolaze u obzir i veci i tezi automobili, dokle god su u ovom cenovnom rangu.
    Bilo bi lepo da je auto pouzdan, naravno manuelni menjac, da je dobar za upravljanje itd. U sustini da bude spreman da se malo ostrije postupa sa njim
    Hteo bih jos da dodam da ne bih isao na besne automobile od pre 15 godina koji imaju po 200 konja, vec bih radije ovako nesto sto je malo manje preslo, novije, a opet dovoljno brzo, kao peugeot 207 1.6 koji mi je trenutno favorit.

Trenutno vozim peugeot-a 306 1.6 koji jako lepo ulazi u krivine ali mi je malo preslab i star pa ga menjam (89ks)

Hvala unapred!
  • BJL
    CBC Senator
    • 20.05.2013
    • 275
    • backa palanka
    • golf 3 1.8

Videh danas na oglasima 207 1.6 za 3990 izgleda ok a i iz švice je, uklapa ti se u budzet

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Comment

Working...
    X