Potreban mi je terenac kao tipa isuzu,mitsubishi,nešto sa pogonom na 4*4 sa reduktorom.
Bavim se poljoprivredom i treba mi stalno terensko vozilo.
Bavim se proizvodnjom mlečnih proizvoda i dostavljam svuda,a zimi je otežano jer nečiste tamo gde vozim.
Sa lada nivama prolaze,ali meni je niva lako prevrtljiva i mala.
Mogu da izdvojim 19000€,mogu ako baš nemože da se nadje vozilo i više,ali ukupno smem 25000€.
Proširujem stoku tako da sam kratak sa novcem.
Gledao sam isuzu d max i mitsubishi L200,valjda te oznake.
Treba mi takodje vitlo što jače i webasto sistem grejanja,verzija za grejanje rashladne tečnosti motora,jer mahom su terenci na dizel a dizel hoće da mrzne pa mu se dodaje benzin pomalo. Nisu jake zime kao pre pa neće da mrzne ali nije loše zagrejati rashladni sistem motora kad je jak minus jer se produžava i štiti motorni sklop.
Bavim se poljoprivredom i treba mi stalno terensko vozilo.
Bavim se proizvodnjom mlečnih proizvoda i dostavljam svuda,a zimi je otežano jer nečiste tamo gde vozim.
Sa lada nivama prolaze,ali meni je niva lako prevrtljiva i mala.
Mogu da izdvojim 19000€,mogu ako baš nemože da se nadje vozilo i više,ali ukupno smem 25000€.
Proširujem stoku tako da sam kratak sa novcem.
Gledao sam isuzu d max i mitsubishi L200,valjda te oznake.
Treba mi takodje vitlo što jače i webasto sistem grejanja,verzija za grejanje rashladne tečnosti motora,jer mahom su terenci na dizel a dizel hoće da mrzne pa mu se dodaje benzin pomalo. Nisu jake zime kao pre pa neće da mrzne ali nije loše zagrejati rashladni sistem motora kad je jak minus jer se produžava i štiti motorni sklop.
Comment